Pozitívny Clearblue test

marcelka339
22. jún 2024

Ahojte chcem sa opýtať ako funguje tento test keď je výsledok 2-3 som viac týždňov alebo som presne 3tyzdne? Urobila som si ho prvý krat

anjelicek26
22. jún 2024

2-3 tyzdne od pocatia, 4-5.tyzden tehotenstva (od prveho dna poslednej menstruacie)... na 3+ mne preskocil az po 9dnoch meskajucej menstruacie... kazdopadne gratulujem k tehotenstvu.

medda_beda
22. jún 2024

4-5 tyzden

marcelka339
autor
22. jún 2024

@anjelicek26 no ja neviem ja používam jednu aplikáciu na ms a vždy prišla presne na den a na čas ukazuje mi tam že mám tri dni do ms ale testy mám všetky pozitívne a žiadny duchovia tam niesu aj tento digitálny som ani nechcela urobiť som si povedala že je to skoro že mi ešte neukazu aj keď tak by som čakala výsledok len 1-2 tak ja tomu už vôbec nechápem 😂

anjelicek26
22. jún 2024

@marcelka339 tak mas vyssie hcg... ono vajicko oplodnene sa uhniezduje medzi 6-tym a 10tym dnom, podla toho, ake dlhe su vajcovody a kde sa v maternici uhniezdi... tym padom mas tam dost rozdiel v tom, kedy a aku silnu budes mat ciarku na tehotenskom teste 🙂 Alebo dvojicky lol... kazdopadne appka je cloveku na dve veci, ta ovulka moze skocit kludne par dni skor alebo par dni dozadu, toto je nevyspytatelne. ale silna ciarka je dobry znak zdraveho tehotenstva... objednaj sa o dva tyzdne k lekarovi ;)

marcelka339
autor
22. jún 2024

@anjelicek26 dvojičky sranda ja som s dvojičiek 😂

anjelicek26
22. jún 2024

@marcelka339 no len aby ti nezabehlo na prvom ultrazvuku 😂😅 Drzim palce velmi 😘

marcelka339
autor
22. jún 2024

@anjelicek26 dúfam už nie mám už dve tehotenstva za sebou zatiaľ to bolo len jedno vidím že ste skúsená v týchto veciach keď si to zoberiem že som 4-5 týždňov nevolnosti sú ešte v takom tyzdni skori? Lebo ja žiadne nemám ja si to už nepamätám ako som to mala predtým 😀

anjelicek26
22. jún 2024

@marcelka339 ja som mala nevoľnosti len pri poslednom babatku a aj to len ten 9-13.tyzden

nadush
23. jún 2024

@marcelka339 moje čiarky 3 dni do ms. Čakáme dvojky 👶🏻👶🏻😁 gratulujem 🍀😊

dadka1997
23. jún 2024

@marcelka339 2-3tt od počatia, čo moze byt 4-5tt 🙂 drzim palčeky 😍😍

marcelka339
autor
23. jún 2024

@nadush gratulujem ja som sa testovala aj včera ale až takú silnú ju nemam trosku jej tam ešte chyba ten farby 😀

nadush
23. jún 2024

@marcelka339 no mne zas digi vtedy ukázal len 1-2, takže ktovie. Nikdy nevieš 😁 držím palce, nech silnie 🩷

marcelka339
autor
23. jún 2024

@nadush ďakujem krásne 🫶🫶🫶

kendra73
23. jún 2024

@marcelka339 ahoj,ja som mala uz od 8dpo ciarky (ovulka potvrdena u dr) a cakala som jedneho chlapceka.Teraz som mala ciarky uz 5 dni pred ms a cakam jedno dievcatko,ziadne dvojky,cize nie je to pravidlo.Nevolnosti mi zacali v 6.tt

marcelka339
autor
23. jún 2024

@kendra73 tak asi je to len vysoke hcg 😀 niekde som čítala ževraj dievčatko je pred ovolkou a chlapec po ovulacii viete o tom niečo? Viete kedy ste ostala teraz tehotná ? 😀

kendra73
23. jún 2024

@marcelka339 moj Misko bol 4 dni pred ovu (ovu bola sledovana u dr).Styk bol 4 dni pred ovu,potom az 2 dni po ovu....Malu sme teraz miesili kazdy druhy den a je babena,potvrdena 4d sonom aj genetickymi krvnymi testami

marcelka339
autor
23. jún 2024

@kendra73 gratulujem ja mám už dvoch malych nezbednikov dufame že už príde baba aby snimi urobila poriadok 😂

kendra73
23. jún 2024

@marcelka339 ja mam troch synov 🤣 aj cez ovu,aj pred ovu.Je az zazrak,ze ja cakam dievca 😅 nechapem fakt...a dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre