Dievčatá, vyšiel mi takýto test a na ďalší deň bol už negatívny. Co robiť? Som tehotná? Ďakujem za radu
Vidím tam niečo ale určite treba spraviť zajtra ešte test ráno
Véd jeden deň bol takýto a na druhy deň ráno tam už nič nebolo...? O bábätko sa snažíme už dlho a už mi svitla testom nádej a teraz som sklamaná... 😣
meska ti menstruacia?? na kolky den od ovulacie si si robila test?
no asi už nie...
A bola to rovnaka znacka testu?
@ladislavakrethova dolezite je vediet, kedy ste testovali. Ak pred terminom menstruacie, je mozne, ze ukazal najprv jedno a potom druhe. To sa stava.
Ja som to pochopila tak, že tento jeden test bol najprv pozitívny, potom negatívny. Určite by som spravila druhý, skús digitálny Clearblue, ten ukáže jasne či + alebo -
Je väčšia pravdepodobnosť, ze ti vyjde negatívny test aj ked tehotná si, ako ked by ti mal vyjsť pozitivny test a tehotná nebudeš.. Tak ešte vyskúšaj 👌
dobry den dievcata ,som tu nova a tiez by so sa chcela opytat na niekolko otazok.........test som si urobila pred ms tyzden v piatok som urobila test a boli tam dve ciarky ,ako ta druha taka slabsia dnes som urobila rano dalsi test a uz je to tam vidno trochu viac potom v priebehu dna ako by mizla ,mate z tym skusenosti moze mi to tak ukazat pred ms ....11 by mi mala prsit ...co by ste mi nato poradili vopred vam dakujem za odpovede.......
@simonka267999 ako to dopadlo? Ak smiem vedieť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ladislavakrethova skus ešte jeden zajtra