Pozitívny a potom negatívny test

morosie
28. feb 2012

Ahojte baby, potrebujem trošku poradiť od skúsenejších 😉
Asi dva dni pred očakávanou ms som začala mať bolesti, prišla v deň ako mala, no trvala kratšie 4 dni, bolo mi zvláštne, stále ma boleli prsia a brušku, tiež kríže, nohy som mala ťažké a som celkovo unavená, tak som si urobila test po ms (mamatest) a vyšiel mi so slabulinkou čiarkou. Dnes som slabo špinila a bolelo ma bruško ako pred ms aj kríže. Urobila som kontrolný test (tiež to bol mamatest,ale prúžkový) no ten už bol negatívny.
Neviem čo si mám o tom myslieť, bolo to tehu alebo iba falošný test?
Stalo sa niekomu niečo podobné?

kveta
28. feb 2012

Mohlo to byť tehotenstvo, ktoré medzi tým skončilo... alebo pokračuje, ale prúžkový test ho nezachytil... alebo to môže byť cysta na vaječníku.. tá sa takto tiež prejavuje... Gynekológa..

morosie
autor
28. feb 2012

@kveta vďaka pôjdem hneď v piatok ... chodievam pravidelne, myslíš že takú cystu by si nevšimol alebo náznak cez vnútorné sono, to mi robieva vždy.

morosie
autor
2. mar 2012

@kveta nič tam nemám, bol to mikropotrat potvrdil ... odišlo to s ms, preto tie testy také slabunké čiarky odchádzajúce ... tak čo už, stáva sa 😒

natalia
2. mar 2012

@morosie ja som mala podobnu skusenost,najskor dva pozitivne testy //a potom negativny a v tom aj ms.. ☹

kveta
2. mar 2012

@morosie Ono, takto je to lepšie, že to skončilo, tak skoro... Stáva sa to, keď je malé príliš poškodené... 😔 Takto končí tretina otehotnení.. žena zvyčajne ani nevie, že bola tehotná.. Drž sa... a keď sa to zadarilo teraz, tak ver, že máš veľkú šancu, že nabudúce sa zadarí znova a lepšie. Ak by sa to náhodou zopakovalo, písni mi súkromnú správu a napíšem Ti k tomu viac...

morosie
autor
3. mar 2012

@natalia viem moja, postrehla som to tu, mrzí ma to ... ale myslime pozitívne, nezadarilo sa zadarí sa potom 😉 aspoň som bohatšia o ďalšiu skúsenosť, keby som si ten test nerobila,tak ani o tom neviem - to je pravda.

morosie
autor
3. mar 2012

@kveta áno máš pravdu, lepšie takto ako počas tehu nebodaj, keby náhodou tak napíšem - vďaka 🙂

romana2102
2. mar 2016

Ahojte.. Chcela by som sa spýtať či sa vám to už niekedy stalo. Robila som si test a najskôr tam boli dve čiarky no po cca 10 minútach už len jedna.. A na návode bolo písané že výsledok po 5 minútach nieje presný. Vôbec neviem co si mam myslieť

elilincek
3. mar 2016

Ahojte, meska mi 2 dni, tak som si rano urobila test. Mamatest v sekunde druha hoci slaba ruzova ciarocka, ale chcela som si to potvrdit, tak som si urobila ten digitalny Clearblue a ten je negativny. Ako to teda je?

lavinis
3. mar 2016

@elilincek no tak treba dva dni pockat a urobit znova, nikto ti nic ine nepovie 🙂

ivankaivuska
14. sep 2016

@romana2102 ahoj ..bola si tehotna, ked sa ti najskor objavili dve ciarky a potom druha sa stratila? Mne sa to stalo teraz tak neviem co si mysliet. Krvne hcg mam hranicne pozitivne, sono mam buduci tyzden.

blonder
30. okt 2017

Ahojte baby chcela by som sa s vami poradiť. Mešká mi 10 dni menzes. Robila som si dva tehotenské testy a na prvom bol slabý duch a na druhom uz bola čiarka ale slabučká a bolo ju uz pekne vidieť. A dnes som si robila v priebehu dňa test a bol negatívny. Nechápem tomu vôbec.

petrlka
5. jan 2019

Ahonte chcem sa spytat , MS mi meskala 3 dni tak som si spravila test vysiel mi pozitivny bol tam duch , na druhy den som si apravila digitalny clear blue a vysiel tiez pozitivny +1-2 , za 2 dni nato som robila dalsi obyc test a vysiel negativny , mate niekto.podobne skusenosti? Dakujem a prikladam foto

ecko80
26. feb 2019

@petrlka Ahoj, citam Tvoj prispevok a takto presne vysli teraz testy aj mne. Ako Ti to, prosim, dopadlo?

petrlka
3. mar 2019

@ecko80 ahoj, tehotenstvo sa mi nepotvrdilo, dr mi povedala ze sa tam nieco dialo ale neudrzalo sa , dala mi vyvolavacku. Takze ideme dalej . a tebe drzim palce nemusi to byt ten isty pripad . Bez radsej k dr ona ti povie presne co sa deje

ecko80
3. mar 2019

@petrlka Ahoj, dakujem za odpoved🙂 U dr som bola vo stvrtok, ked som uz zacala spinit a postupne slabo krvacat, tiez povedal, ze tam nic nevidi. Len mi vzal krv, aby vylucil mimomaternicove. Mam cakat, kym sa rozbehne krvacanie a po nom prist na kontrolu. Len to krvacanie prestalo a nie a nie sa rozbehnut. Je to na nervy takto cakat. Tiez rozmyslam, ze k nemu skocim znova, nech mi pichne vyvolavacku. A dakujem, aj ja Tebe drzim palce, nech sa skoro zadari🙂

simaavachova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pepa124
23. júl 2021

Viete mi prosím dievčatá poradiť. Včera ráno (4dni do MS) som si robila prúžkovy tehu test, vyšiel pozitívny. Druhá čiarka síce trochu bledsia ale bolo ju normálne vidieť asi do 2 minút. Dnes ráno som robila ten istý test a je negatívny. Ako je to možné, čo si myslieť? Cyklus mam pravidelný, snažíme sa o bábätko ale toto ma trochu zmiatlo. MS mam dostať o 3 dni, je mi jasné, že treba ešte počkať len ten pozitívny test ma metie. Ďakujem za všetky rady.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre