Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niektorá skúsenosť s tým, že menštruácia mi mešká 10 dní, urobila som si test minulý týždeň v sobotu, a druhá čiarka vyšla slabá no viditeľná. Tak som si urobila kontrolný v nedelu a už druhá čiarka bola silnejšia. Keď som si test zopakovala v stredu, zrazu bola už len jedna čiarka a to isté aj včera. Menštruácia stále nikde. Bolesti mám v podbrušku aj v krížoch. Neviem , čo sa teda deje. Stretli ste sa už s tým ?
Ďakujem
@jana112233445566 áno mne sa to stalo, už 2x. Bolo to biochemické tehotenstvo. Odporúčam ísť k Dr, aby ti zobrala krv a zistila aké je Hcg. Ak príde menštruácia ide v podstate o skorý spontánny potrat. Mne dr povedala aj tak aby som prišla, aby skontrolovala, či Hcg kleslo späť na 0, lebo to vraj je niekedy problém.
Ahojte baby poraďte mi prosím v utorok pozitívny test a dnes negat
MS mi mešká 12dni bolesti na ľavej strane kríze bolia, únava
Môže byť pozit?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mohlo to byt zrejme biochemicke tehotenstvo - vajicko sa oplodnilo ale neuchytilo dobre v maternici, zial stava sa celkom casto - testovala si s testami tej iste znacky? kazdopadne ak to bolo ono mala by prist aj menstruacia najblizsie dni, ak nie sla by som radsej lekarovi nech to skontroluje a vyluci pripadne patologicke tehotenstvo