Ahojte baby, som pár mesiacov po biochemickom tehotenstve. Ms mi mešká 5 dní. Robila som si test včera ráno horný a zvyšné dva dnes. Kedy je dobré urobiť ďalší a vidieť že čiarka silnie cca 2 dni potom? Veľmi sa bojím, že sa to zas zopakuje k dr sa objednam až keď uvidím, že je silnejšia . Ďakujem Vám
@pink_lady a potom ešte cely zivot
ano, odporuca sa po dvoch dnoch. Podla mna po dvoch dnoch uz budes mat na digitalnom aj 2-3, lebo uz teraz mas velmi peknu ciarku. Gratulujem a drzim palce, sme v tom spolu 🙂
Tak som dnes urobila preventívny test a čiarka neslabne . Objednala som sa k dr tak budem veriť že tentokrát všetko dobre dopadne. 😊
Tak sa ozývam opäť po pár dňoch. Včera večer som začala krvácať išla som na pohotovosť kde ma vyšetrili, že nič nevidia iba že endometrium 8mm a zobrali hcg 43,3 slabá hodnota. Dnes som sa vrátila lebo sa krvácanie spustilo viac. Znovu vyšetrenie po 3 hodinách endometrium 9mm.. nič nevidia vraj asi missed abort či ako sa to píše. Zajtra mám ísť na kontrolné hcg ale už som zmierena. Asi teraz nieje správny cas. 😏tak som sa vyplakala
A digitalny test ti co ukazuje, stale 2-3? U mna to tiez zial skoncilo zle, cca v 6.tyzdni :(
@pet888 nerobila som si odvtedy digitálny už. Iba ten palickovy.. a asi si to ani nechcem robiť. Som zmierena že zajtra výsledky hcg po 2 dňoch vyššie nebudú a bude to len klesať. Nechcem si robiť falošne nádeje. 😏syn pred 7 rokmi bol na prvú šupu a toto druhé ani za nič nieje dopriate 😢
Drzim moc palce!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Gratulujem...ano, bat sa budes, az do porodu...Ale s tym nic neurobis...Drzim palce