Testy vyšli pozitívne Este aj clearblue vyšiel 1-2 tt bola som teda na gynde a tam absolútne nič nevidela v maternici :( teraz večer celá roztrasena som prišla za priateľom že som začala špiniť a do záchoda pri močení ide trocha krvi :( poslednú ms som si není istá kedy som mala ale myslím okolo 14-teho neviem stretla ste sa stým niektorá
@ivanka1997
@leuska15leuska15 14.6
@ivanka1997 vidím v profile, že máš nejaké pol ročne bábätko. Kojis ešte?
@leuska15leuska15 nie kojila som iba 2 mesiace
@ivanka1997 a doktorka ti nerobila test HCg z krvi, aby zistila, či si tehotná?
@leuska15leuska15 áno robila len výsledky budú ževraj až pondelok
@ivanka1997 no ono je to ťažko radiť, ani nevadilo by podľa mňa, že nič nevidela doktorka na Sone (u mňa tiež v takom skorom štádiu nebolo nič vidieť na Sone), ide skôr o to špinenie. Nebudem ti klamať, môže to byť kľudne potrat,ale nemusí. Keby to bolo skôr, mohlo by to byt uhniezdnovani vajíčka ale to by bolo tak asi 7 dni po ovulacii, to už máš dávno za sebou. Ja som vzdy, keď som v tehotenstve krvacala alebo spinila, šla som hneď na pohotovost. Raz to bol myom, ktorý spôsobil krvácanie, raz príliš nízko placenta... Dávali mi akési injekcie a lieky a donosila som. Ale neviem naozaj, čo by urobili s takým skorym štadión tehotenstva. Možno niečo ano ale Netuším :/ každopádne ti držím palce a napíš neskôr ako sa to cele vyvíja
@leuska15leuska15
Ďakujem krásne takže myslíš že sa mi môže rozbehnúť menštruácia?
@ivanka1997 áno môže sa, hoci neviem ci sa to dá nazvať menštruáciou. Kopa tieň v takom skorom štádiu tehotenstva netuší, že bola tehotná, len jej kúsok mešká menštruácia, potom ju dostane, väčšinou o dosť silnejšiu než zvyčajne ale neriešia to a netušia, že boli tehotné. Snáď to ale nebude tvoj prípad
@leuska15leuska15
Ďakujem krásne len mne to vyteká sa mi zdá iba po trochach a bez kúskov no nič zachvilku budem volať dr
@leuska15leuska15 takéto boli testy včera večer
@ivanka1997 určite by som sa išla dať vyšetriť znova k lekárke a keď nie tak na pohotovosť testy sú pozit môže to byť biochemické tehotenstvo ale nemusí. Daj vedieť ako si dopadla. Držím palce ✊
@zuzkac2711 tak Ahojte práve som došla s nemocnice povedali že tehotenstvo v maternici nevideli urobili mi hcg v krvi a ževraj ho mám 38 čo je nízke úplne sa mi spustila menštruácia.. čiže nerozumiem čo to bolo keď testy ukázali 1-2 a dva testy dve čiarky nerozumiem nechápem jedná sa o biochemické teho?
@ivanka1997 ahoj ja som to mala presne tak ako ty … aj s tym clearblue testom.. no biochem…
@kristin3558 :( ach jo
@ivanka1997 testy zachytia HCG viac ako 10 jednotiek HCG a to si v tej chvíli mala - preto boli testy pozitívne. Ak sa jednalo o biochemické tak hcg ti bude postupne klesať až na 0 - vtedy už test nebude pozitívny .
Ja som mala minulý cyklus vysoké, potom som začala špiniť HCG 200, potratila som a asi 3 dni nato už testy negativne. Každé telo ale hcg hormón odbúrava inou rýchlosťou.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivanka1997 14.7 ci 14.6?