Vcera a dnes my visli asi pozit tehotenske testy no vcera som mala dost stresovy vecer a dnes rano zacalo take do ruzsova ako vitok co to moze byt ked sa aj utriem je tam dnes som mala dostat ms 🥺🥺🥺
Tak zajdi za gynekologom, vela neuvidi, ale vie ti aspon predpisat progesteron. Ked sa rozbehne MS, bude neskoro spekulovat... obcas neskore uhniezdenie a nizky progesteron vie byt fakt problem... a co znamena "asi" mi vysli pozitivne testy?
@anjelicek26 su dost slabucke 🥺
Tak bud je velmi skoro, alebo biochemicke... tazko povedat, tieto testy nie su boh vie aka kvalita. Ja som mala uuuplne slabucku ciarku na 12dpo, ale potom silnela rychlo... babatko na den zodpoveda.
@anjelicek26 nemam doktora do 5.9 lebo je na dovolenke neviem co mam robit ci mam zajst ku niekomu inemu alebo co mam cakat
Tak progesteron ti v tejto situacii vypise aj obvodny. Potom je to uz na prirode, drzim velmi palce.
@anjelicek26 nevypise, ja som to riešila minuly týždeň, gyn na dovolenke, zastupujúci tiež a zastupujúci zastupujúceho tiež, obvodna ma zrušila, že nemôže predpísať progesteron bez vyšetrenia, keďže dávky sa nastavujú individuálne. Išla som na pohotovosť lebo som krvacala a až na pohotovosti mi predpísali progesteron aj to horko ťažko a sprdli ma, že som mala prísť do nemocnice na ambulanciu keď som chcela predpísať. Neviem odkiaľ som to mala vedieť keďže som sa im nevedela dovolať ale dobre no :D
@natalia956116 tak to mas zlu skusenost, mne prave obvodny vypise vsetko, k comu ma papier od odbornika - teda tehotna - progesteron uplne bez vsetkeho, mne predpisuje aj injekcie na riedenie krvi, lebo moj hematolog ma uplne sproste ordinacne hodiny a je to 40 minut autom daleko kvoli receptu (nie, nema e-recept...) kazdych dvadsat dni...
@anjelicek26 lenze ona papier od gynekologa nema, ze je tehotna. Tak jej ho nema na zaklade coho predpisat
@anjelicek26 ja som tiež nemala papier, potvrdené od gyn som mala že som tehu, ale ani pri predošlom tehotenstve mi nič nedal, až v 10tt knizku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Možno sa spúšťa ms, keď píšeš, že len asi boli testy pozitívne