Ahojte,
chcem sa spýtať, či má niektorá podobnú skúsenosť. Poslednú menštruáciu som mala 2.5 -7.5. Od minulej nedele som si spravila 4 testy. Všetky 4 pozitívne (pri dvoch druhá čiarka slabá). Dnes som bola u gynekologičky, ale na ultrazvuku nič nevidieť. Jedine čo videla bola trocha zväčšená sliznica maternice. Nemá niektorá skúsenosť, že mala pozitívne testy ale ultrazvuk nič neukázal?
@krisstina_em co ti lekarka povedala? aky je dalsi postup?
Jo a podla ciarky samotnej vidis, ze sa ti ovulacia strasne posunula... mozes byt tak 14-16 dni po ovulacii... takze ta menstruacia v maji (?) nesedi poriadne, preto je lekarka s toho sona taka nesvoja...
@veronika_sk000 že si není istá, či som tehotná a že mám prísť o týždeň, či sa tam niečo objaví. Ak je to skoro, nechápem prečo som mala teda dnes prísť
@anjelicek26 no šla som podľa toho, aký termín mi dali. Doktorka vedela termín poslednej menštruácie samozrejme
Ona sa riadi podla MS... podla toho si v 8.tyzdni... ale realne tak v 4-5tom...
@anjelicek26 ja začínam panikáriť, že nie som, keď nič nevidela :( mešká mi to, zle mi je, pribrala som, prsia ma bolia, cítim sa ako pred menštruáciou (chrbát, slabé kŕče)
Ja som tak mala pri synovi. 3 týždne mi meškala, doktor nič nevidel. O 2 týždne už bolo srdiečko
@martinka13 bodaj by to bol aj môj prípad
@krisstina_em držím palce. Mne vtedy pichol aj vyvolavacku MS
@krisstina_em tehotna urcite si podla testov, hcg je zvysene...zial moze sa stat ze je to MMT...lebo ak mas ako tak pravidelny cyklus, tak si uz v 6-7 tt, a to uz by bolo vidiet aj srdiecko, nie len gestacny vak...a u teba nevidi nic....
@rachel36a no a toho sa ja práve bojím ale na to by nedošla hneď doktorka na ultrazvuku?
@krisstina_em nie, na to sa prave na utz nepride, kym nie je hcg vysoke ...cca v 7tt je pozit hcg, v maternici nic...tak to treba sledovat a pri bolestiach okamzite sme nemocnica...
@rachel36a ako podbrusko ma pobolieva ale tak, keď čítam, že to aj pri normálnom tehotenstve. Neviem aký je rozdiel v tých bolestiach
@krisstina_em to by si poznala, zacne to pobolievanim a bolest sa stupnuje a je priam neznesitelna...zial, presla som si tym...
@rachel36a tak to nie, toto je len akoby mi bolo trocha nevoľno a som pred svojími dňami. Tak to mi je ľúto
@krisstina_em mozno len biochemicke...to by bol este ten lepsi pripad...drzim palceky....a dakujem...prezili sme to...prisli sme o 5 deti nez sa mi podarilo donosit druheho...uz som sa s tym vyrovnala....
@krisstina_em podla mna si mala posunutu ovulaciu. Keby si v 7-8tt uz by si mala aj na dr. max teste určite koľajnice ako šľak 😁 uvidíš, keď prídeš nabudúce už bude biť aj srdiečko 😊 držím palce
@18dada18 tak na druhý deň 😀
@krisstina_em kraaasa 😁 tak to už áno 😍 .. gratulujem q nech to všetko stastlivo dopadne 😊🤞🍀 daj potom vedieť ako dopadla ďalšia kontrola
@18dada18 tak som v 6 tt len a má to len 1 mm 😁
@krisstina_em no supeeer. Tak je všetko v poriadku. 🙂 už len drzim palce aby to tak ostalo a stastlivo dopadlo. 🍀🤞😊
@18dada18 ďakujem 🙂 hádam, toho sa najviac bojím, aby sa podarilo donosit a narodilo sa zdravé
@krisstina_em sú to stresy určite, ale povedz si, ze co sa ma stat, to sa stane a nic pre to nemôžeš urobiť viac, ako byť v pohode a pozitívne naladená. ❤️ drzim palčeky, bude to dobre 🙂 daj potom vedieť ako pokračuješ ďalej 🍀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pri takejto ciarke na teste mas hcg v moci niekde okolo 25... teda mozno 250 v krvi... na sone vidis nieco od hcg 1000...prilis skoro si isla...