Ahojte,cez týždeň som si robila testy a vyšli pozitívne.Dnes ráno som si robila a nič žiadna čiarka. Vôbec tomu nerozumiem.Menštruáciu nemám len som mala dva dni slabé špinenie. K doktorovi idem v utorok.. Asi sa už zbláznim 🤷♀️
@michaela789 ahojky z piatka 😓
@amy1122 a teraz na teste nič? Ani duch??? Keby aj išlo o mikropotrat tak by podľa mňa test ešte zachytil zbytkove hcg. Nechápem to. Skúšala si iný test?
@michaela789 myslím ze ten duch tam bol..absolútne neviem co si mam myslieť. Poobede pôjdem kúpiť ešte ten digitálny a keď aj ten ukáže ze nič tak som asi pekne v p...
@amy1122 počuj, nezúfaj. Teraz mi napadlo že moje hcg bolo tiež zarana úplne mizerne a tiež som sa stresovala že čiarka netmavne. Potom mi ale napadlo testovať počas dňa a vtedy mi to pekne vyskočilo a koľaj jak oči.
Aj to môže byť príčina, každá žena metabolizuje ten hormón ináč. Dúfam, že toto je tiež ten prípad.
Budem na teba myslieť 🍀🤞🤞🤞🤞🤞🤞
@michaela789 ďakujem za milé slová ❤si zlatá
@amy1122 ❤️
daj vedieť, ako si dopadla, držím palce 🍀
No ak to v piatok ukazalo 2-3, je zvlastne, priam nemozne aby ti v pripade biochemickeho kleslo hcg do nedele natolko, aby to test nezachytil. Ja som mala len 1-2 a este aj o 2 tyzdne zachytil ciarkovy test zostatkove hcg.
Chybné testy , urob ešte raz 🙂
@amelie2017 tak mi už asi šibe z toho,poobede pôjdem kúpiť ten clearblue a uvidim
@amy1122 mas na clear blue 2-3, na co vlastne dalej testujes. Ved musis byt min 3-4 tyzdne tehotna. Zbytocne budes vyhadzovat peniaze. Chod dalsi tyzden ku gynekologovi. Clear blue ked takto ukaze, tak musis mat uz HCG hodnotu dost vysoko. To by z krvi este mesiac bolo vidno. Tie dalsie palickove su tiez pozitivne. Taketo hcg spravi jedine tehu, ani cysta by to nespravila
@kiki68 ano testovala som sa skoro každý deň, pretože sa bojím.po korone som mala veľké problémy s hormónmi, brala som lieky... možno preto som taká precitlivena na túto tému a viem ze sa môže stať že aj "potratim" na začiatku... moc okolo tohto neviem preto som to sem napísala.. ďakujem za odpoveď 🙂
Ja som si vzdy kupila iba jeden test, ved to uz trosku aj citis, keby cosi nie ? Kupovat tolko mi pride zbytocne vyhadzovanie a potom sa dostanes presne do situacie, jeden zrazu ukazal inak. A teraz co ? To spinenie si mala kedy ? Cez dni ako si ocakavala menstruaciu ?
Zbytocne sa stresujes.
aj aja si myslim, ze chybny test, lebo testiky an foto su jasne pozitivne a HCG za dva dni na normu neklesne.
@amy1122 ahoj testy sú pozitívne, môže byť len chybný test, skús zase zajtra alebo choď ku DR a isto ti tehu potvrdí. Keď ti ešte aj digi test ukázal tehotenstvo tak sa nemáš čoho báť, držím ti ale palceky a daj vedieť 😊😊😊
@summersunny94 no dnes už kusy zrazenej krvi takže neviem.. o 10:00 idem ku gunekologovi
@amy1122 nech to len dobre dopadne, modlím sa za teba 🙏
🙏
@summersunny94 dakujem krásne na Sone videl len bodku ale nevedel s istotou ,tak mi brali zase krv.. ale krvacam takže podľa mňa 99.9 % je už koniec môjho šťastia 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@amy1122 ahoj. To je zvláštne. Na fotke už máš pekné koľajnice, plus ten digitálny test........ Neurobila so pri testovaní chybu? Nebol test chybný? Nechce sa mi veriť, že by po takýchto čiarkach ukázalo holú belobu
Z akého dňa sú testy na fotke?