Pozitívne testy a nakoniec menštruácia

2. dec 2022

Ahojte, menzes mi meskal 7.den. testy boli pozitívne ale slabé druhé čiarky, no to som neriesila, clear blue ukázal+1-2 týždeň, no dnes ráno kŕče a normálne mrcha. Viem, že ma postihol asi ten horší scenár, ale chcem sa opýtať, mám ešte čakať? Napriek mrche treba ísť na vyšetrenie? Pýtam sa žien, ktoré si tým prešli a chcem vedieť postup, čo ďalej... 😞 Ďakujem

vikusjk
2. dec 2022

Ja som mala prvu menstruaciu uplne ako keby nic, netusila som, ze som tehu. Cize podla mna nemusi byt vsetko stratene. Len si nepamatam, ci som mala krce, ale ja ich ani bezne nemavam, u mna to proste bola klasicka moja menstruacia. Drzim silno prsteky 🙏

vani190493
2. dec 2022

I keď je to menštruácia, bude slabšia, čiže môžeš byť tehotná a zároveň mať menzes, bude to spôsobené uhniezdovanim vajíčka.

lucia147852
2. dec 2022

Ja si myslím, že skôr biochemické 😕

simik22
2. dec 2022

Mamina mi furt hovorí , že keď bola tehotná , mala prvé tri mesiace normálne ms. Určite by som sa ukázala gyn

iritka
2. dec 2022

Po skonceni urcite behni ns gyn.

zuzanaete
2. dec 2022

Mala som to rovnako. V den, ked zacalo krvacanie, tak som neisla k lekarke. V tom rozpolozeni by to ani neprospelo. A ci by vedeli zachranit babo? Pochybujem. Poobede vyslo zo mna von. Ten prvy den som mala silne krvacanie. Druhy den uz iba trochu a to som uz isla k doktorke, nech skontroluje, ci je vsetko ok. Vsetko bolo ok. Po tehotenstve ani naznak. Mohla uz len verit mojim slovam - testy, priznaky. O 2 mesiace som bola znovu tehotna a vsetko ok. Drzim palce. Ako je sanca, ze by si mohla mat ms aj pocas tehotenstva, ale to skor zeny mavaju klasicky a nie meskajucu.

autor
2. dec 2022

@zuzanaete nerobím si absolútne žiadne nádeje, už nechcem sklamanie... Určite zbehnem po vikende k lekárovi. Ďakujem každej z vás za odpoveď 🙏

veronikaszabova
2. dec 2022

Po menzese ak budes mat na teste stale //, bez sa ukazat gynekologovi. Inak nevidim dovod tam chodit - biochemicke

autor
2. dec 2022

@veronikaszabova ďakujem. Mám doma synčeka,.pri ňom to šlo všetko tak hladko. Verila som, že druhé bude ešte hladšie. Toto som nečakala 😞

leuska1991
2. dec 2022

Ja som nešla až po krvácaní. Biochemicke som mala. Ale mne dva týždne meškal. A testy stále 1-2ukazoval stále. Tak som vedela,že niečo nie je v poriadku. Nasledne som skončila na pohotovosti,tam plod nevideli ešte. Zobrali krv na hcg a 5tyzdni iba 66hcg,čo je málo. Prestalo sa vyvíjať. Následne krvácala veľmi silno týždeň. Nedavno som bola u gynekológa,pozrel ma,že som už vyčistená a môžme sa pokúšať ďalej. Skús si urobiť test za pár dní. Mne postupne mizli čiarky...

petruska173
2. dec 2022

Odporúčam po biochemickom navštíviť lekára aspoň skontroluje či si sa správne vyčistila.

andrejka1974
2. dec 2022

Ja som si spravila test pred bol pozitívny a po už bol negatívny a bolo to biochemické

lucylliana
2. dec 2022

A testy boli všetky s odstúpim rovnako dlaba druha čiarka? Lebo ak je tehu prosperujúce po 2dnivh je druha čiarka vždy silnejšia ak nebola zrejme biochemické no môže ísť aj o mimomaternicove keď sa ti MS pustila. Radšej by som šla na kontrolu

lyci
2. dec 2022

ja by som sla po skonceni, se si mala asi biochemicke a nech pozrie ci vsetko odislo. sanca, ze budes tehotna je mala, aj ked samozrejme su zeny, co mali MS aj pocas tehu

yamahka
2. dec 2022

Presne sa to stalo aj mne, meskal mi menzes týždeň, som si spravila test, všetky testy ukázali slabú ciarku, tak som si spravila Digi clearblue, ukázal 1-2. A po týždni a pol mi už prišli krámy, takže to bolo asi biochemické tehotenstvo. Každopádne o týžden idem na gyndu či je všetko ok u mňa. Čo už. Snáď nabudúce sa to už podarí🙂

ankare
2. dec 2022

Veľmi ma to mrzí.
Tiež som to mala podobné. Mala som syna a druhé tehotenstvo bolo biochemické. Meskal mi menzes, pozitívne testy a baaaac, menzes prišiel. Aspoň som sa vyčistila sama. Chod sa dať veru čeknut, či ozaj nie je už žiadna šanca a ak nie, pôjdeš sa dať skontrolovať aj po vyčistení.
Pre motiváciu.... V čase, keď som mala TP s potratenym bábätkom, som otehotnela a všetko dopadlo v poriadku. 🙂
Držím palce!!!!

autor
2. dec 2022

@yamahka ďakujem, asi aj u mňa to tak je... Čo uz držíme si palce

autor
2. dec 2022

@ankare ďakujem krásne za povzbudenie 😇🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre