Pozitívne testy a nádcha

kika2710
16. jún 2013

Ahojte baby. som 16 DPO( ovulacia podla ovu testu bola 1.6.) 12.6.som si len tak urobila ovu test a bol pozit. kedze ich mam dost, robila som si ho aj nasleduj.tri dni a druha ciarka bola za kazdym silnejsia.
Vcera mala prist MS ale neprisla na tehu teste dnes rano vysiel duch. Kedze som chora mam nejaku nadchu,tak sa chcem opytat ci tym mozu byt ovplyvnene testy.lieky som nejedla ziadne. o babo sa snazime uz skoro rok a po tych meuspechoch je to pre mna neuveritelne. mate niektora podobmu skusenost?

tahivka
16. jún 2013

ak si už mala ducha, tak je to jasné 😉 Choroba môže oddialiť ms, ale na testy vplyv nemá...každopádne, ak ms nepríde, testuj o dva dni zas (aj ja som testovala na ovu testoch a z nich to bolo jasné, hoci tehu testy ešte nehovorili jasnou rečou), ak chceš, mrkni sa do môjho albumu 😉 Držím palčeky!

kika2710
autor
16. jún 2013

Dakujem za odpoved, moc si ma potesila;) mam trocha obavy kôli tej chorobe... ale poctivo lezim tak hadam to bude ok. 🙂

cerez
16. jún 2013

@kika2710 Test si urob neskôr. Ináč ja som pri druhom tehu mala príznaky choroby - prechladnutia a bola som tehu.

bobozoziliny
18. jún 2013

@kika2710 Ja som tiez zacala tehotenstvo typickou chripkou, brala som dvoje atb a tyzden potom dom zistila zesom tehu.. Takze u mna ziadne priznaky len choroba 🙂

zuuzika
18. jún 2013

@kika2710 ja som mala tiez uplne na zaciatku tehu nadchu. A gratulujem k tehu 😉

bupi123
19. jún 2013

Mne mešká 2 týždne, mám nepravidelný menzes takze mozno meska menej. Nemám tiež žiadne príznaky - tiež akurát nádchu :D možno troška bolesť v podbrušku. Testy však negatívne. Ale nejak sa bojim brat lieky co ked, neviem ☹

kika2710
autor
20. jún 2013

ahojte babule, takze test som robila aj vcera a boli tam pekne 2 ciarky. nadcha uz trocha presla no stale smrkam. volala som aj svojej dr. a ta ma objednala az na 1.7. vraj aby uz videla srdiecko..nemala by ma objednat skor?? bupi1 😠 23 drzim ti palce skus test za par dni. a inak aj mna pobolieva brucho ako pri MS .

kika2710
autor
20. jún 2013

@bupi123 prepac za toho smajlika, trochui blbme dotykovka.....

bupi123
20. jún 2013

gratulejm k tehu 🙂

luckacik
24. sep 2019

@cerez to vážne ja som uz druhy krat chora behom mesiaca

cerez
24. sep 2019

@luckacik priznaky tehu mozu byt rozne.. Treba si urobit test popripade je oslabena imunita ked uz 2x v jednom mesiaci ste chora

luckacik
24. sep 2019

@cerez a mam pocit ze som v očakávaní a testy negatívne zajtra očakávam Ms

cerez
24. sep 2019

@luckacik hcg rastie postupne, takze test si treba urobit az o tyzden

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre