Pozitívne testy a na sone nie je nič vidieť

monjal72
9. aug 2013

Ahojte dievcata chcela by som poradit ake mate skusenosti ....... Robila som si 4 teh. testy vsetky vysli pozitivne, bola som dnes u gynekologa, ale ten mi zatial tehu nepotvrdil, lebo tam nic nevidno. Mate niektora podobnu skusenost, ze cca v 6tt este nebolo vidno plod??? Je este prilis malicke alebo sa jedna o mimomaternicove tehotenstvo??? Dakujem za kazdu odpoved

monicka79
9. aug 2013

@monjal72 mne sa stalo to isté, podla menštruacie som mala byť v šiestom týždni, doktor nič nevidel, poslal ma domov s tým, že mám prísť o týžden a keby som mala bolesti tak rýchlo do nemocnice, lebo to vraj môže byť aj mimomaternicové. Bolesti som nemala a o týždeň som prišla a už bilo srdiečko, to znamená, že som otehotnela pár dní pred menštruáciou, bola len posunutá ovulácia 🙂

kiki68
9. aug 2013

no ked je to 6TT malo by tam byt vidno aspon gestacny vak,to ze sa to trosku zvacsuje ta dutinka. Ale mozno ma nejaky starsi ultrazvuk,alebo co. A krv nebral na HCG? mne tiez pre istotu s USG pozeral vajecniky a okolie,ci to nahodou nie je uchytene inde.

monjal72
autor
9. aug 2013

no na krv idem v utorok a opat mi bude robit aj usg........ tak pevne dufam, ze vsetko bude tak ako ma byt.......... tiez aj v prvom tehotenstve sa mi stalo, ze ju bolo vidiet o cosi neskor a teraz mi tu beha maly pokladik 🙂)

zuzinka44
10. aug 2013

mne tiež vyšli tehu testy, tak som šla k doktorovi. Na sone tiež nebolo ešte nič vidieť. Bral mi krv a potvrdil mi že som zhruba v 5tt. Kázal mi prísť o 2 týždne a ak by boli bolesti tak aj skôr. Musím zaklopať, bolesti zatiaľ nemám. Dúfam, že pri ďaľšej návšteve doktora sa už fazuľka ukáže.

livocka21
10. aug 2013

@monjal72 nemusi to byt 6tt ... ja som podla ms mala byt v 6tt a na sone nebolo nic.... no krv bola pozitivna... dr si myslela ze je to mimomaternicove.... o dva tyzdne... uz bola na sone bodka...nestresuj....este to nic neznamena 🙂

monjal72
autor
15. aug 2013

Dakujem dievcata za rady......... v utorok uz bolo vidiet taku malilinku bodku a aj krv vysla pozitivna 🙂)

zuzinka44
22. aug 2013

Tak už sme drobca videli, má zhruba 1cm a bije nám už aj srdiečko 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre