Pozitívne testy a menzes

chosefina124
3. jan 2024

Ahojte baby chcem sa iba poradit s manzelom sa pokusame o babetko pred mesiacom som dostala menzes ale netrvalo to dlho iba 1 den na druhi uz som mala ako vitok a na 3 den nic bolo mi to divne lebo ja mavam pravidelnu a trva 5 dni no a potom pred 2 tyzdnami som si spravila tehotensky test a višiel pozitivny isla som ku svojmu lekarovi a povedal mi ze niesom tehotna pred 5 dnami som si zas spravila tehotensky test spravila som si ich az 3 vsetky boli pozitivne vcera som dostala menzes ale to iba rano a uz vecer nebolo nic zapal alebo nejake ine veci nemam ziadne doktor povedal ze nemam ziadny zapal ani problemi a som stoho zufala

h2
3. jan 2024

@chosefina124 Ako ti lekár vysvetlil, že prečo podľa neho nie si tehotná? Ja som mala presne takto "menštruáciu", či ako to mám nazvať, ešte 2x ako tehotná. Choď ešte raz za lekárom, povedz, že si mala 3 tehotenské testy pozitívne a že teda nech ti povie, čím to je, keď podľa neho nie si tehotná.

chosefina124
autor
3. jan 2024

@h2 no ze vraj testy niesu spolahlive a ze on tam nic nevidi

h2
3. jan 2024

@chosefina124 No, nespoľahlivý môže byť jeden. Ale 3?! Či dokonca 4, ak rátame aj ten pred 2 týždňami. Skús ísť ešte raz k tomu Dr. Ak vtedy nič nebolo vidieť, možno teraz už bude. Držím palce.

osky
3. jan 2024

Chod na pohotovost-povedz ze mas bolesti alebo co..tam ta pozru a budes si ista.
Jeden doktor takto odbit pacientku...
3 pozitivne testy,to nebude nahoda

dadka1997
3. jan 2024

@chosefina124 no vtedy vidiet asi nic nebolo, ale teraz uz moze byť, dajmä tomu ze vtedy si mohla byt cca 4tt, teraz by si uz bola 8tt ? Ak spravne ratam, urcite chod k dr, ak bude mat dr benevolentny pristup, treba si najst noveho dr ...

bejka90
3. jan 2024

@chosefina124 tak v zaciatkoch nevidi nikto nic len zvysenu sliznicu... ale tak mohol zobrat potom krv na hcg magor joj normalne ma nasral :( naozaj chod na pohotovost ako radia baby alebo ako samoplatca na hcg

jaskolka
3. jan 2024

@chosefina124 možno vtedy nič nevidel, no mal zobrať krv na hcg,keď testy boli pozitívne. Teraz (ak je to prosperujuce tehotenstvo) malo by byť už niečo vidno, tak chod znova ku gynekologovi. Alebo si daj odobrať v labaku krv na hcg ako samoplatca okolo 20 eur to myslím stojí.

kikushaa
3. jan 2024

Ja som za ist opat k doktorovi, ze mas situaciu opakujucu sa z minuleho mesiaca. Slaba ms, pototovne testy dalsie 3.

jaskolka
3. jan 2024

@bejka90 presne tak, ja som bola pri druhom tehotenstve u doktorky v cca 4 týždni, keďže prvý som malaMA, tak mi kázala prísť hneď ako bude pozitívny test. Jasne ze ešte nič nevidela, ale povedala ze bude veriť testom a vzala krv na hcg,opakovane, aby bolo jasné, ze to pekne stúpa.

lenkahorny
3. jan 2024

Mne po pozitívnom teste doktorka tiež tvrdila že nie som tehotná, aj keď mi meškala asi 3 týždne. Zmenila som gynekológa. Keď som volala novému, sestrička ma okamžite objednala že môže ísť o mimomaternicové tehotenstvo ak tam doktorka nič nevidí. Našťastie všetko dobre dopadlo, ale k pôvodnej som sa už nevrátila. Nepáčil sa mi jej prístup už dlho predtým a toto bola posledná kvapka.

bejbs123
3. jan 2024

@chosefina124 mas foto tych tehu testov?

bambieblue
3. jan 2024

@chosefina124 a krv ti nezobral?

any_soj
5. jan 2024

@chosefina124 chod, nech ti vezme krv

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre