Ahojte Baby.. včera a aj pred večerom som si robila tehotenský test. Oby dve mi ukázali pozitívny výsledok
Pred dvoma týždňami som mala ovuláciu. Výsoku šancu otehotnieť. No žiaľ dnes som bol u gynekológa. A cez ultrazvuk mi nevidel nič.☹️ . Mám všetky priznaky...Ma stým niekto skúsenosti ?
Nešla som s tým skoro keďže môžem byť v tehu Max. 2 týždne ? Je možné že som a nevidel ešte nic?
Alebo vážne niesom?
@horalka1986 áno zobral.. zajtra mám volať pre výsledky... Tak preto sa pýtam či má s tým niekto skúsenost. . Takže v 2. Týždni nemusí vidieť že je bábo tam áno?
jasné že ešte nič poriadne nevidí...išla si moc skoro.... stačí ísť o mesiac, dva....
Isla si moc skoro. Odporuca sa ist az ked ti menstruacia meska aspon 2-3 tyzdne. A 2 tyzdne tehotna byt nemozes lebo sa to rata od poslednej menstuacie cize 4.tyzden.
@tamka868 nie ze nemusí, ale nemôžem.Len z vlastnej skusenosti...bola som u dr v rovnakom tyzdni....zo zdravotnych dovodov. Ani sa neunuval nieco hladat,ze by este nic nevidel. Zobral krv a poobede uz volal ze som tehotna. Zajtra volaj a uvidis ze hcg bude. Drzim palce.
@horalka1986 no tak to by bolo super. Ďakujem veľmi pekne.
@tamka868 ahoj ja som bola orvY krát u lekára led som bola 3-4 týždne tehu. Nevidel nič len zvýšenú sliznicu. O 10 dni som bola znova a už videl gestacny vak. No a v 6-7tyzdni sme už videli srdiečko. ❤️ Takze kľud určite nabudúce budete vidieť embryo 😇 potichucku gratulujem
Skoro si išla. Ja som tiež tak urobila pri prvom, tiež nič nebolo vidieť, preto mi doktor kázal prísť až o 10 dní. Potom to už bolo vidno. Mne povedal, že pokiaľ mam test pozitívny, že tehotná som, len to ešte na ultrazvuku nevidno. Mne vtedy krv nebral.
@nikapuggioni jeej . Ďakujem ♥️♥️😁
@tamka868 no ako?
Velmi skoro si isla a to nic nevidia, tak o 4 tyzdne chod a bude jasno.
Nemusel vidieť preto gynekológovi objednávajú tak 8 týždni lebo inak to ani nemá význam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A zobral ti aspon krv? V tomto tyzdni naozaj dr. nema co vidiet aj keby mal neviem aky utz.