Ahojte, cca 12 dní mi mešká menštruácia, tehotenské testy pozitívne, koľajnice. Začala som však slabo špiniť tmavo (len keď sa utriem po wc). Mám len také tlaky v podbrušku. Bola som u doktora v pondelok, videl niečo v maternici, ale povedal že som tak v 4. týždni. Máte skúsenosť s takýmto výtokom? Potrebujem sa možno len trochu ukľudniť.
@cookie29 Ďakujem ti krásne za podporu. Len nerozumiem že mi mešká 12 dní a je len 4. týždeň... :( to je na nervy toto, len čakať.
Ja som mala jeden pripad asi taky,ako nechces pocut...a druhy, praskla cievka krvacala som..2 tyzdne pokoj objavila sa tmava krv,nasli mi hematom,cize kludovy rezim a lezat lezat, nasadene lieky. Teraz som 6.ty mesiac a je klud😍nestresuj sa ,oddychuj bude dobre neboj a co sa ma stat sa stane,zial to neovplyvnis
to je naozaj 50:50 prvý krát som začala takto špiniť a nedopadlo to dobre, druhý krát som tiež špinila a dopadlo to dobre 🙂 takto príroda zariadi, ako má byť, maximum môžeš urobiť oddych a kľud psychicky aj fyzicky 🙂
Ďakujem žienky, tak som už na všetko pripravená, držte palčeky :-*
Ja by som na tvojom mieste volala v pondelok gyn a pytala si aspon utrogestan/duphaston .. zatial si kludne nasad ascorutin a kludovy rezim
mozno mas nepravidelne cykly, mozno bola ovulacia posunuta... Lebo normalne, ak meska 12 dni mala by si byt pri 28dnovych cykloch v 6tom tyzdni cize cca 5tt+5
@cookie29 cyklus mas nepravidelny ale tak 36 dnovy...
Oprava mam 36 dnovy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. No ono je to vzdy pol na pol. Najdes vela pribehov, kde to dobre dopadlo a vela, kde to zle dopadlo. Mam za sebou oba pripady. Moze byt napriklad hematom, prasknuta cievka a pod a je to normalne. Drzim palce