Pozitívne tehotenské testy a špinenie

31. aug 2023

Ahojte, cca 12 dní mi mešká menštruácia, tehotenské testy pozitívne, koľajnice. Začala som však slabo špiniť tmavo (len keď sa utriem po wc). Mám len také tlaky v podbrušku. Bola som u doktora v pondelok, videl niečo v maternici, ale povedal že som tak v 4. týždni. Máte skúsenosť s takýmto výtokom? Potrebujem sa možno len trochu ukľudniť.

cookie29
31. aug 2023

Ahoj. No ono je to vzdy pol na pol. Najdes vela pribehov, kde to dobre dopadlo a vela, kde to zle dopadlo. Mam za sebou oba pripady. Moze byt napriklad hematom, prasknuta cievka a pod a je to normalne. Drzim palce

autor
31. aug 2023

@cookie29 Ďakujem ti krásne za podporu. Len nerozumiem že mi mešká 12 dní a je len 4. týždeň... :( to je na nervy toto, len čakať.

alexandraas
31. aug 2023

Ja som mala jeden pripad asi taky,ako nechces pocut...a druhy, praskla cievka krvacala som..2 tyzdne pokoj objavila sa tmava krv,nasli mi hematom,cize kludovy rezim a lezat lezat, nasadene lieky. Teraz som 6.ty mesiac a je klud😍nestresuj sa ,oddychuj bude dobre neboj a co sa ma stat sa stane,zial to neovplyvnis

zojeva
31. aug 2023

to je naozaj 50:50 prvý krát som začala takto špiniť a nedopadlo to dobre, druhý krát som tiež špinila a dopadlo to dobre 🙂 takto príroda zariadi, ako má byť, maximum môžeš urobiť oddych a kľud psychicky aj fyzicky 🙂

autor
31. aug 2023

Ďakujem žienky, tak som už na všetko pripravená, držte palčeky :-*

sunshine_18
31. aug 2023

Ja by som na tvojom mieste volala v pondelok gyn a pytala si aspon utrogestan/duphaston .. zatial si kludne nasad ascorutin a kludovy rezim

cookie29
31. aug 2023

mozno mas nepravidelne cykly, mozno bola ovulacia posunuta... Lebo normalne, ak meska 12 dni mala by si byt pri 28dnovych cykloch v 6tom tyzdni cize cca 5tt+5

autor
31. aug 2023

@cookie29 cyklus mas nepravidelny ale tak 36 dnovy...

autor
31. aug 2023

Oprava mam 36 dnovy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre