Ajojky žienky.. Robila som si minulého týždňa testy.. Bolo slabo vidno tie druhe paličky.. Ale robila som si včera ráno test a len taky tieň tam vidno úplne slabulinko.. Je to v poriadku??? Ďakujem za info.. Ste zlaté 🙂
Po tyzdni by mali byt kolajnice :( Toto skor znie ako biochemicke tehotenstvo. Chod k lekarovi na odber krvi na hcg.
@petamich ďakujem za odpoveď
@anjelicek26 ďakujem za odpoveď
Nie je to v poriadku si myslim. Mozno bol chybny len test, vyskusaj spravit este dalsi.
Robila si si testy tych istych znaciek vzdy z ranneho mocu? Kolko ti meska ms. Ak ti ms meskala a mala si dve palicky a dnes uz je test negativny mohlo ist o biochemicke tehu, ale aj o chybne testy . Niektorym ukazali slabu ciarku a tehu neboli
U mna to znamenalo mimomaternicove tehu. Drzim palce, aby si bola v poriadku.
@snehulienka639 ďakujem...posali zeny ze to aj s tým hormónom môže keď je vysoký.. Neukáže silno paličku... Veľa vody keď človek pije pred robenim testu
@petricka22 ďakujem krásne 😍
@petamich ďakujem skúsim.. Verím že bude všetko v poriadku
@petricka22 ďakujem krásne si zlata
@mamkacharlotta no jasne, ono tam je viacero faktorov, co mozu mat na to vplyv. Budem drzat palce, nech na dalsom je druha ciarka taka, ako ma byt 🙂
@snehulienka639 ďakujem krásne 🤗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ciarka by mala rozhodne silniet, neviem ako dlho ti meska MS, kazdopadne to nie je dobre znamenie :( mohlo ist o biochemicke tehotenstvo, skus ten isty test este o 2 dni a uvidis