Pozitivita tehotenského testu po mesiaci +

26. feb 2022

Ahojte, su tu nejake baby, ktorym tehotensky test ukazal pozitivitu az po mesiaci a viac meskania ms? Pripadne neukazal ani po dlhsej dobe a boli ste tehotne? Dakujem.
Mne uz mesiac meska ms, mesiac ma citlive prsniky, aj ma svrbia bradavky, brucho, bolest krizov, citim sa cudne. Testy su negativne.

karelova
26. feb 2022

Skôr máš iné zdravotné problémy. Šup smer lekár.

petamich
26. feb 2022

urcite sa najde niekto, kto ti bude tvrdit, ze ano, Modry Konik je plny nestandardnych otehotneni a tehotenstiev, kazdopadne ak by si mala HCG v moci, test by ho zachytil a obzvlast po takej dobe meskania 🤷‍♀️ takze tiez si myslim, ze dovod bude inde ale ak si chces byt ista, tak treba ist k lekarovi - ak tehotna si tak UTZ uz to isto ukaze alebo ti vezme krv

autor
26. feb 2022

@karelova asi to je mozne, bojim sa ze daka cysta, chcela som uz ist, len muz dosiel ze je pozitivny, tak musim este cakat 🙂

autor
26. feb 2022

@petamich dakujem, urcite pojdem, ale zrejme az o dalsi tyzden. 🙂

petamich
26. feb 2022

tak ci onak drzim paste, nech je vsetko v poriadku! 🤞🏻

cherry_cherry
26. feb 2022

Ak ti mesiac meska ms a mas negativne testy, tak si mala byt uz davno u lekara. Ci tehotna, ci netehotna.

autor
26. feb 2022

@cherry_cherry tak ja mam nepravidelnu ms, nikdy neviem kedy dostanem, ale podla mojich vypoctov mi zatial meska 2 tyzdne, len je to take cudne, kedze naposledy som mala na Vianoce, zvacsa to je len mesiac a pol a teraz uz dva mesiace bez

ivaa_
26. feb 2022

Baby ukázal by test pozitivitu po 8mich dňoch ?

lienka.7
27. feb 2022

Mne raz zo stresu 1 mesiac vynechal menzes uplne. Ale vedela som ze nemôžem byt tehotná... na ďalší mesiac mi normálne prišiel opäť.
Ak nie si po ockovani na kovid (ze vraj tam zvykne tiež vynechat) slabý som hneď k lekárovi.

autor
27. feb 2022

@lienka.7 je to take cudne, ze sa to stalo prave teraz, ked sme sa pokusili o babo, inak by som to k tomu nepriradovala, este sa mi taketo nestalo, ockovani nie sme, akurat sme teraz v karantene, tak az potom pojdem, ak sa nedostavi ms. 🙂

lienka.7
27. feb 2022

Jasne, chápem ta... túžite po bábätku, to je prirodzene. Urcite si zopakuj test pred vyšetrením na gynde este pre istotu. Dalso takýto stres teraz tiež nie je dobrý.
Inak ja keď som si robila testy, vzdy som počkala ten týždeň aspon a vždy tam boli kolajnice ako svet 😊 píšem to preto, lebo potom sa vyhnem tomu, ze vidim/nevidím ducha 👻

lucylliana
27. feb 2022

To fakt mesiac ti mešká a do teraz si to neriešila u lekára? Nechcem byť zlá ale mala si tam byť už dávno. Nemusí to byť nič vážne, no keď mi test ukazuje negativny asi by som chcela vedieť čo sa deje…

petamich
27. feb 2022

@ivaa_ po 8 dnoch odkedy? ak si si sledovala ovulaciu tak 9-10 DPO uz zvykne ak si si ovulaciu nesledovala a 8 dni od styku, tak skor nie resp. nie

ivaa_
27. feb 2022

@petamich ahoj Ovulaciu som si bohuzial nepocitala :( ale som cca 2-3 tyzdne po styku :(

petamich
27. feb 2022

@ivaa_ cize 8 dni meskania MS si myslela? tak to uz zvykne test byt na 99% pravdivy

ivaa_
27. feb 2022

@petamich ďakujem, zajtra ráno urobim este jeden pre istotu a už musim pockat len doktorovi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre