Pozitávny test, menzes a bolesti

146lucka
10. mar 2024

Ahojte, 5.3 som si robila test a vyšiel pozitívne, bola som 2 dni pred ms a čiarka vyšla slabá, ale bol pozitívny. Na druhý den 6.3 som test opakovala a bol negatívny a následne som po obede aj dostala menzes. Teraz mám 5. Deň menzes a je mi hrozne. Patrím k tým šťastlivcom, ktorí ani nevedia, že majú svoje dni. No teraz mám bolesti brucha, krížov, bolesti hlavy, neustálu únavu, stále len spím a nechuť do jedla, je mi na vracanie. Viem, že keby sa postavím nad záchod tak to ide zo mňa, ale vždy sa snažím dať do nejakej polohy, kedy sa mi ulaví a vydržím to. Myslíte, že si mám skúsiť ešte spraviť pre istotu test? Nádej mi hneď zmizla ako mi došiel menzes. Alebo to nemám prežívať a proste je to z menzesu tieto stavy. Ďakujem za odpovede.

zuzanockamt
10. mar 2024

@146lucka Máš negatívny test a menštruáciu. Nie, nie si tehotná. Aj keď tu na MK ťa budú presviedčať, že áno, lebo každá druhá to tak mala - negatívne tehotenské testy a menštruáciu až do pôrodu.

medda_beda
10. mar 2024

@zuzanockamt Ja si skôr myslím, že ak mala pozitívny test a potom negatívny tak mala biochemické tehotenstvo a preto teraz cíti bolesti.

petamich
10. mar 2024

biochemicke tehotenstvo, zial relativne casty jav, vajicko sa oplodnilo ale neudrzalo

zuzanockamt
10. mar 2024

@medda_beda To je možné, ale ona sa pýta,či môže mať ešte pozitívny test a byť tehotná. Nie, nie je tehotná. Keby bola, nemá menštruáciu.

mici88
10. mar 2024

@146lucka ja som z menštruácie strašne zvracala a dokonca aj hnačkovala. Čiže veľa krát som presedela celú noc na wc s kýblom v rukách.

medda_beda
10. mar 2024

@zuzanockamt Moja babka zistila tehotenstvo až v 5 mesiaci lebo menštruovala, ale autorke vyšiel test negatívny takže určite tehotná nie je to máš pravdu.

zuzanockamt
11. mar 2024

@medda_beda Áno, presne o tomto píšem v prvom príspevku 😂🤭🤦

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre