Ahojte, dnes som mala dostať menštruáciu, no bola som nedočkavá a spravila si test myslíte že sa to potvrdilo alebo sú to len plané nádeje a test sa mýli? Viem ze to najistejsie určí až gynekológ ale bolo by to ešte skoro aby niečo videl. Ďakujem za každú radu
@misulka1906 myslím ze sa môžeš začať tešiť 🤗
@misulka1906 gratulujem 🥳
@misulka1906 Gratulujem....aj máš nejaké príznaky?
@simbatko práveže dáko nič jedine nádcha atak ale to neprikladam k tomu ale skôr tomuto obdobiu keď na každého niečo lezie
@misulka1906 gratulujem, je vidieť dobre čiaročku,ak ste si není istá na 100% spravte si digitálny test
@aduszia ďakujem určite vyskúšam
@misulka1906 veľmi sa teším a dajte vedieť😘
@aduszia
Potvrdilo sa aj z krvi
@misulka1906 gratulujem veľmi sa teším!!!!!❤
@aduszia ďakujem aj my sa veľmi tešíme už len nech aj doktor potvrdí že je všetko v poriadku a bude fajn
@misulka1906 to áno, ja som sa tiež dozvedela pred nedávnom ze som tehotná ešte to na sone nebolo vidieť v pondelok budem v 6tyzdni aj hádam už bude vidieť ❤
@aduszia ja začínam pociťovať mierne bolesti v podbrušku a trosku mam z toho strach a k lekárovi sa dostanem až 13.01 najskôr tak dúfam ze všetko bude v poriadku
@misulka1906 viete čo ja mam to iste, kúpte si magnézium a vitamíny pre tehotné. Je to zebraj normálne nemusíte sa báť aj ja som trosku pod stresom ale nemyslím nato ❤
@misulka1906 ako ste na fb? Môžme si písať🙂
@aduszia
@misulka1906 ahojte baby, gratulujem vám k čiarkam 🙂 koľko dní po meškaní ste testovali?
@amelie22 3dni po a vyšla slabá čiarka pár dní nato už boli na ďalšom teste obidve čiarky jasne
@misulka1906 ahoj ♥ gratulujem zo srdca. neboj sa tých miernych bolestí v podbrušku, maternica sa zväčšuje. občas to môže byť jemné popichávanie a tlaky..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misulka1906 je to tam, gratulujem.