Ahojte robili mi dnes krvné testy nerozumiem im prišli mi mailom pomôžete mi?
Nedá sa to absolutne prečítať, ale namiesto vešania svojich osobných údajov, tam radšej zavolaj 🙂
Daj do komentára a zakry osobné údaje.
@zemanova28 daj do Googlu
Výsledky testu
Ak bude také číslo ake má byť pri tehotenstve tak si.
Ja som si tak tie dala.tie mi prišli v eimeli
@zemanova28 v tych komentaroch si nedala cele tie vysledky, co Ti vyslo, je to osekane.
Poslednu MS si mala v 23.7., ozaj?
Ani ja tam nevidim vysledok, len hodnoty ake maju byt v ktorom tyzdni
@zemanova28 kolko Ti vysla ta hodnota, predpoklam, ze HCG. A tam dalej mas rozpis, ake je rozpatie v jednotlivych tyzdnoch.
Ale v tak relativne vysokom stadiu tehotnosti od 23.7., (prvy trimester za Tebou) uz je somarina brat krv na HCG, ak je vsetko ok, tehotenstvo sa potvrdi jednoduchym ultrazvukom predsa.
@zemanova28 odfoť tie výsledky kúsok doľava, tam je hodnota hcg, sa mi zdá
Ak chceš aby ti niekto naozaj poradil, tak len orež vrch svoje udaje a daj to celé na šírku🙈takto nemá nikto šajnu a len triafame…
@zemanova28 bohužiaľ, nie si tehotná, hodnota hcg je nižšia ako 0,20
@zemanova28 teraz to je pekne vidieť, no výsledok je negatívny, takže nie si tehotna. A keď si mala poslednú ms 23.7., to už by si bola asi v 11 tyzdni, to uz by bolo vidieť
Menej ako 0,20 je tvoja hodnota a tie týždne sú koľko by malo byť v danom týždni. Nie si tehotná.
@zemanova28 ak dobre vidim hcg pise menej ako 9.29???
@marticka92 0,2 tam ma napisane
Negatívne. Vieš,ono presne preto by testy mal dávať robiť lekár aby ich následné aj zhodnotil.
@zemanova28 potvrdilo sa to,co sme ti napisali,nie si tehotna a tieto vysledky z krvi ti to len potvrdili,tak pevne verim,ze tvoja hlava to konecne prijme ako skutocnost
@bejbs123 teraz som pozrela jej predosly príspevok. Ty môj kokos, toto je už paranoja level 200.
@marhulka13 zial,niekedy je psychika ovela silnejsia, no obavam sa,ze jej hlava to neprijme aj tak
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, nedá sa to vôbec prečítať, je to celé rozmazané...