Ahojte baby mám taký problém menzes som mala nasloledy v októbri 16 skončila som 21,v novembri som nnemala vôbec a je už december tehotenský test som si spravila je negatívny aký to môže byť problém na gyndu som objednaná až v januári 14 stého do vtedy sa zbláznim neviem čo to môže znamenať nikdy mi toľko nemeskala preto sa bojím ale keby som bola tehotná test by mi to potvrdil nie ? Poraďte čo mám robiť aby som dostala menzes za každú radu ďakujem 😊
@stellarstar no dúfam že máte pravdu ale hovorím nikdy mi toľko nemeskala neviem čo sa deje prečo vlastne mešká a poradiť by ste mi nevedela ako by som mohla dopomôcť aby prišiel menzes ďakujem za odpoveď
Treba ist lekarovi, skontroluje a pichne vyvolavacku, tak sa tomu da dopomoct 🙂
Koľko máš rokov? Ale cyklus sa v živote ženy mení, mne tiež chodila ako hodinky a postupne sa začala meniť meskala týždeň, dva a teraz som už v období ze mi chodí každé 2 - 4 m.
Štítnu máš ok?
@stellarstar mám 28 neviem možno sa mení ja neviem ale to je u dosť dlhá doba preto sa mi to zdá byť čudné tehotná niesom chorá niesom antb som nebrala tak neviem môže to byť iné ochorenie alebo test klame mám si kúpiť nejaký lepší test ?
Test klamať nemôže, môžeš tam mat myom, cystu hoc čo. Vydrz do januára a gyn ťa dufam riadne vyšetri
@stellarstar ja si to tiež myslím no dúfam do toho 14 januára sa nezbláznim a ďakujem vám za odpoveď
Ja na tvojom mieste zavolám ešte a spýtam sa ci sa neuvolnilo miesto, niekedy sa zvykne. Ak im povieš co je vo veci. Alebo ci nemajú len tak ze tam prídeš sadnes a čakáš ci sa im uvoľní miesto. By som nevydržala čakať do januara
@nikavuk no práve preto nevydržala som to išla som s tým na pohotovosť povedala som im že moja gyn má neche žiť at až 14 januára a ja to do vtedy nevydržím či by ma nemohli vyšetriť tak ma vyšetrili aj z dolá ultrazvukom odobrali moc krv výsledky sú všetky negat povedali mi len toľko všetko máte v poriadku viac nič hcg mám( 2.00 Ul1
Takže tehotná asi nie som či ? Maly ste niekto taký problém a ms stále neprišla no neviem mám s toho také miešané pocity aj keď som už bola vyšetrená
Je to úplne normálne ešte raz vekom sa cyklus mení. Keď si po gyn stránke ok, nemas cystu či myom tak sa neobavaj
@stellarstar takže ani tehotenstvo to není ?
@stellarstar tehotenstvo by zistili podľa krvi ? Bolo by zvýšené hcg či ja už sama neviem čo si o Tom mám myslieť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie si tehotná keby si bola už by di mala aj symptómy od októbra. Je to normálne ze mešká, môže ti meškať z choroby z stresu, z liekov, hormóny atd atd