Potrebujem poradiť - myslíte, že som tehotná?🙄

adriadri26
5. jan 2020

Ahojte chcela by som Vas poprosím o vas názor.. menstruacia mi mešká 6dni.. mala som nechránený pohl. Styk 13.12. Robila som si tehotenský test digitálny 27.12. Vyššiel negatívny potom som si robila obyčajný test prepíno tiež som videla akoby jednu paličku a dnes som si robila opäť a test vyzeral takto 🙄 prosim viete mi poradiť ?

michaela0509
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
michaela0509
5. jan 2020

@adriadri26 ale určite zájdi ku gynekologičke, ona ti najlepšie poradí

zanetkafilipko
5. jan 2020

@michaela0509 AK SI tehotna a pijes vino "na privolanie" menstruacie, mozes poskodit zdravie dietata..a budes nie len mlada mamicka, ale aj mlada mamicka s chorym dietatkom..zacala si pouzivat vaginu, zacni pouzivat aj mozok..

@adriadri26 tento test je podla mna premoceny..skus dalsi, ale par dni neskor

kukulienka83
5. jan 2020

@adriadri26 chybný test, premočeny.

bobula46
5. jan 2020

@michaela0509 piješ víno a máš 16 rokov? Sexuálne žiješ? Joj moja, tak potom nes následky. Pokiaľ dieťa nechceš, tak povedz mame, že chceš antikoncepciu alebo priateľovi nech používa kondóm.

adriadri26
autor
5. jan 2020

@zanetkafilipko ahoj.. ja to tak neriešim.. ja len ze som si robila uz viac testov najskor bola viditeľná jedna čiarka dnes som si spravila tento a sa mi tam zdá nejaký fľak.. chystám sa aj tak ku gynekologicke ale az v stredu ordinuje a ja som bola len zvedava na naše názory 🤷🏻‍♀️ Ja som v tomto neskúsená neviem posúdiť ci je to len chybný test alebo co

bobula46
5. jan 2020

@adriadri26 toto je podľa mňa premočený test, farby by sa nemali rozpíjať. Menštruácia ti už mešká alebo prečo testuješ?

korunka1
5. jan 2020

@michaela0509 chceš radu? Nesexuj a nebudes sa bať. Na zadok by si si zaslúžila.

adriadri26
autor
5. jan 2020

@bobula46 ano ano mešká.. 🙄 zvykla som mávať takéto problémy ked som nachladla alebo stres ze mi meškali ale tým ze som mala nechránený styk tak som sa rozhodla kupit test a uistiť sa ci je všetko ok 😎

adriadri26
autor
5. jan 2020

@korunka1 dakujem za radu 😀 ale keby nikto nesexoval tak by sme tu dlho neboli 😎🤷🏻‍♀️
Ja nenadávam ani nechytam žiadnu paniku.. a ani som nepovedala žeby som sa netešila ak by to vyšlo 😊 len som chcela vediet radu od druhých žien 🙏🏻

bobula46
5. jan 2020

@adriadri26 hej, mne tiež tak najmä zo stresu meškajú 🙂

korunka1
5. jan 2020

@adriadri26 😁ale ja som to nepisala tebe, ale tej mladej s bobkami 😉

adriadri26
autor
5. jan 2020

@korunka1 tak potom sa ospravedlňujem 😊🙏🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre