ahojte, chcem sa spýtať či ste niektorá mala podobný prípad ako ja. Mám príznaky tehotenstva, pred 2 dňami som mala dostať menzes ale meškal mi a dnes som začala mat niečo take ako špinenie(nie úplne silne ani slabé) spravila som si test ale vyšiel negatívny ale robila som si ho až tak podvečer. Pred pár mesiacmi som potratila mala som presne takéto iste príznaky, vtedy som začala jest jedla ktoré sa mi dovtedy hnusili po tom ako sa to stalo som zase začala mat k tomu odpor ale teraz už jem asi 3ti deň to iste a mám na to strašnú chuť. Nesnažili sme sa, chceli sme dať tomu aspoň rok čas ale keby to je pravda tak sa vôbec tomu nebránim. Len tým chcem povedať že falošné príznaky to byt nemôžu. Včera mi bolo na vracanie ale predýchala som to, dnes som len utekala na wc a sice som nevracala ale strašne má napinalo. Môže byt to špinenie (veľmi slabá menštruacia ako keby mi mala dnes končiť) to že sa uhniezďuje vajíčko a test ukázal negatívny lebo je to ešte skoro ? Ďakujem
@karolonakarol a áno ak si mala posunutú ovuláciu a je hodnota HCG nízka tak ti to neukáže ešte,každopádne najlepšie testovať ráno😉
keby ti test neukazal tehotenstvo preto ze je skoro, tak ani ziadne priznaky nemozes mat.. tehotenske priznaky mozu zacat, ked je hCG dostatocne vysoke no a to uz aj test davno zachyti
@karolonakarol ja by som zajtra skúsila z ranného moču spraviť test, držím palce 😉
@karolonakarol test ti ešte neskôr môže ukázať pozitivitu ale hlavne sa testuj ráno a nie večer. Večerné testovanie takto nemá zmysel. Ale píšeš že už máš príznaky. Ak by to tak bolo tak by mal test už pri príznakoch ukazovať pozitivitu keďže príznaky sa spúšťajú hlavne vysokým hcg a to už musí test detekovať. Možno je len chyba v tom večernom testovaní. Skús o pár dní ráno a uvidíš. Nič iné ti vlastne asi nezostáva keďže ešte nič nie je vylúčené.
@kvetinka1797 myslis, ze nemozu byt priznaky? Lebo ja viem tak, ze hcg je v krvi vzdy takmer dvoj, ak nie trojnasobne tomu, co je aktualne v moci...ze je proste "pozadu" par dni ta hodnota v moci meratelna.. minimalne prsia vedia boliet bradavky uz pred vynechanim menstruacie a tlak v podbrusku...
@kvetinka1797 možno som to napísala zle, mám príznaky len take že mám chute a jem veci čo mi za normálnych okolnosti strašne smrdia. A žena podľa mňa vycíti keď sa deje niečo s jej telom. Menštruáciu mávam vždy presne. Prvý krát v živote mi meškala keď som bola tehotná no bohužiaľ som o bábätko prišla. A odvtedy som ju mala tiež normálne a teraz mi začala meškať a dnes som začala trochu špiniť
@anjelicek26 urcite nemozu byt priznaky skor ako test zachyti tehotenstvo, ved nevolnosti zacinaju najskor az v nejakom 5-6 tyzdni, a to uz zena davno vie ze je tehotna, lebo menzes jej uz meska 3 tyzdne😁
@karolonakarol ved priznaky mozu byt vselijake, a nemusia byt aj ziadne, v kazdom pripade by to test uz zachytil .. podla mna, niesi tehotna, ale drzim ti velmi velmi palce aby sa podarilo a dopadlo dobre🍀
@kvetinka1797 tak mne prave to, ze mi nic nechutilo a vsetko smrdelo vtedy vobec "naznacilo" spravit si testy a to bolo este pred vynechanim menstruacie a kolajnice... takze tak no... v tomto bude kazda inak senzibilna na to hcg v krvi...
@kvetinka1797 teraz som to počítala a keď to počítam podľa poslednej ms by som mala byt 3tt+6 to sa nejaké priznaky ukázať už nejaké môžu. Počkám radšej ešte pár dni či sa dostaví ms poriadne alebo bude to len takéto špinenie a spravím si test ráno. 🙂 ale ďakujem baby
@karolonakarol urob si rano test a budes vidiet 😊pripadne zavolaj v pondelok dr a chod na krv
@anjelicek26 ja som pri 1tehotenstve mala taký problém že robila som si 3 testy a na prvom čo som robila bola najviac vidno na druhý deň keď som si robila bola slabšia a na 3 ju skoro nebolo ani vidno. Môžem poslať foto 🙂
@anjelicek26 no vidis, ze si pri priznakoch mala uz na teste kolajnice 😁 keby bolo hcg take nizke ze to test nezachyti, neverim tomu ze mozu byt priznaky
@karolonakarol aký dlhý mávaš cyklus? Vieš kedy si mala ovuláciu? Počkaj 2 dní a ak sa ms nerozbehne sprav test znova...
@karolonakarol jasne, vyskusaj rano este, nadej umiera posledna 😊 a uz teraz az do rana nepi ziadne tekutiny, lebo zriedeny moc ukaze slabsie ciarky 🤞
@sense 26dnovi. 20-26.6 som mala poslednú ms. Od 27-3 som mala plodne a 2 som mala ovulaciu. Lenže ovulaciu teraz môžem mat aj posunutú ešte stále keďže som po potrate
@sense a doktor mi povedal že teraz je veľká šanca otehotnieť aj keď nemám ovulaciu
@karolonakarol a to 2.7 ovuláciu máš podľa BT alebo podľa appky? Lebo ak podla app tak to nemusí byť úplne tak... Divne vyjadrenie lekára že môžeš otehotnieť bez ovulácie,... Keď ovulácia je potrebná aby mala žena vôbec šancu otehotniet... Keďže pri ovulácii sa uvoľňuje vajíčko...
Počkaj 2 dní a ak ms nepríde skus test znova..
@sense áno je to podľa aplikácie. Ale zatiaľ mi to vždy vychádzalo presne. Koli nej sa mi podarilo aj prvý krát otehotnieť. možno som sa zas zle vyjadrila, nepamätám si presne ako mi to povedal ale v tom zmysle že je tam oveľa večšia šanca otehotnieť ako za normálnej príležitosti.
@karolonakarol tak to povedať mohol ale nie bez ovulácie... Držím palce nech si čoskoro nájdeš //
@sense prepáč teda zato že som povedala blbosť, bola som vtedy v takom stave že som to mohla zle pochopiť 🙂 ďakujem
@karolonakarol sa nemusis ospravedlnovat, ....to je v pohode...
@karolonakarol vidím, že si sa dosť nastavila na tehotenstvo, ale treba si uvedomiť, že meškanie ms môže mať xy dôvodov a aj keď mávaš pravidelnú, toto môže byť len úplne normalna odchýlka. Treba veriť testom. Špinenie je pravdepodobne rpzbiehajuca sa ms, ak nepríde, sprav ešte jeden ranný test o 3 dní a budeš vedieť na čom si 🙂 príznaky sú v tehotenstve kvôli vysokému HCG a to nehovorím o HCG 30 ktoré ti už test zachyti, ale telo ešte nejak extra nereaguje. Hovorím o HCG v tisícovych hodnotách, aj keď ja som vedela že som tehotná lebo mi telo zareagovalo aj na takú nízku hodnotu, ale myslím si, že práve tie chute chodia o dosť neskôr. Dúfam, že sa ti čo najskôr zadarí.
@karolonakarol skor nie ako ano, tieto falosne priznaky su bezne po potrate a tuzbe po dietati ( prisla som o 5 bubliniek) ...hlavne kym ti neukaze test ciarky, tak je hladina hcg ak by si aj bola tehu tak nizka, ze to nemoze sposobovat tehotensku nevolnost
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@karolonakarol no podľa mňa môže i nemusí,ťažko povedať...ja by som to špinenie sledovala a test zopakovala po pár dňoch...niektoré ženy krvácajú (špinia) keď sa uhniezďuje vajíčko,alebo majú aj normálnu ms prvé mesiace