Ahojte. Po vyse 2 rokoch sa nam asi konecne zadarilo, znepokojuje ma vsak ze mi testy od 10 dpo silneli obden a od 14 dpo je ciarka o nieco slabsia ako predchadzajuce testy 😒😒😒
Prosim nakopnite ma, ze je to v pohode, pripadne ak ste si odfotili ako vam tmavli testy, postnite ich sem. Dakujeeem 😙
Ahoj, ja som mala pocit, že mne ta čiarka nejak extra netmavne. A bolo z toho bábätko 🙂 čiže to nemusí byť pravidlo
Aby si vedela porovnať, či testy postupne silnejú, mala by si si ich robiť vždy s rovnakou značkou a v rovnaký čas. Napríklad každý druhý deň z ranného moču.
@oblecenie99 Ahoj, nemas ich odfotene? Alebo vies popisat, ze za kolko dni sa ako zmenili? Napr. z duchu na obe rovnako silne?
@pietrula Nie, nemám fotky.. ja som sa otestovala raz, ťa čiarka tam bola viditeľná veľmi slabo, už som išla vyhodiť test, že nič, a keď som sa lepšie pozrela, tak som už videla (bolo to zrejme ešte skoro) no a cca po týždni či dvoch (ak sa dobre pamätám) bola tá druha čiarka už jednoznačne zreteľná, ale žiadne extra tmavé a koľajnice, iba slabá čiarka, oveľa slabšia ,ako ta kontrolná vedľa Ďalej som to už vôbec neriesila.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Robíš stále test rovnakej značky? A stále ráno z prvého moču?