Ahojte, po vyše roku snaženia sa, mi teraz mešká menštruácia približne 10 dní. Spravila som si test, je tam výrazná druhá čiarka. Aký je ďalší postup, prosím? Robiť si test ešte pár ďalších dní a sledovať či čiarka nebledne? Alebo sa ozvať gynekologičke? Nechcem sa zbytočne stresovať, ale popravde sa trochu bojím tešiť dopredu, či to nebude len biochemické alebo sa ešte niečo nestane.. ďakujem.
Ja som šla k lekárovi keď mi vynechali 2 cykly. Skôr to nemalo zmysel.
kludne zajtra zavolaj gyn a nech ti povie ona , ja som si robila test každý deň odkedy bol pozitivny (meškanie ani neviem ako dlho bolo kedže mám dosť nepravidelný cyklus) kedže čiarka bola dosť slabá a išla som hned cca tusim 5tt to vychádzalo nebolo sice nič vidno ani srdiečko ale aspon pozrela či nejde o mimomaternicové tehu a zobrala mi krv
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zavolaj lekarke, povedz, kolko ti meska, daju ti termin na vysetrenie. Medzitym mozes este spravit test. Drzim palce a gratulujem. 🙂