Ahojte, chcela by som pocuť váš názor. Posledný styk som mala pred 2 mesiacmi, odvtedy som mala 2x menštruáciu. 1. bola normalna a 2. bola moc silná. Pred a aj po 1. ms som si robila tehotenské testy a vyšli negatívne.Tento mesiac som v strede cyklu začala špinit a neviem z čoho to môže byť i keď som pár dni predtým mala infekciu, mala som oneskorenú ovulaciu až na 26. deň. Teraz mi ms mešká 6 dní a opäť mam infekciu a ešte som aj prechladnuta na močové cesty. Myslíte si že mi to mešká z toho prechladnutia a infekcie alebo som tehotna, mam z toho obavy a stres lebo momentálne si to nemôžem dovoliť😑
No keď si po styku už mala krámy a odvtedy si nesexovala a test ti vyšiel negatívny, tak pravdepodobne máš iný zdravotný problém. Choď k dr, keď máš problémy. 🤦
Hmmm neposkvrnene pocatie. Posledny znamy pripad bol pred vyse 2000 rokmi.
2.7 som mala naposledy menštruaciu aj som si robila test bol negativny aj test môže zlihat?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pockaj...idem ti vylozit moje tarotove karty...................ano, na 50% mozes byt tehotna...