Ahojte neviete poradit posledna menštruacia bola vo february od vtedy nič bol styk testy negativne priznaky nemam žiadne ani bolesti cyklus mavam vzdy pravidelny
Po dvoch tyzdnoch meskania, pri negativnom teste je cas objednat sa na gynekologiu
@viestta na gynekologii som bola aj krv mi brali ale nic nenasli vysledky su negativne ziadne zle vysledky
Tak tam treba ist este raz. Nejaky dovod to mat musi
Treba ist znova na vyvolavacku ak nic nenasli..
Ako aj dievčatá spomínajú, treba lekára navštíviť znova, zrejme je treba druhá dávka vyvolávačky, ale nezaškodila by aj návšteva endokrinológa, či nejde o poruchu štítnej žľazy.
Máš aj iné zdravotné problémy, ako je prudký pokles, či naopak prírastok na váhe, nespavosť?
V mladšom veku bolo u mňa bežné, že mi MS vynechala celý jeden cyklus. Dalsi prišiel už normálne. Nerobila som z toho vedu. Trochu stresu a už je to tu. Ísť sa poradiť s lekárom je na mieste.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nic v zlom, ale podla mna pisanie ciarok v texte je viac ako nevyhnutne :D kazdy jeden jedinec by sa toto mal naucit :D ale k veci. bola si u gynekologa? netrapi ta, co s tebou je a ci to nie je nahodou nieco vaznejsie? tu ti asi neporadime, nakolko tvoj celkovy zdravotny stav nepozname.