Posledné 2 týždne mám príznaky tehotenstva a zrazu som začala krvácať

sasika255
10. mar 2024

Ahojte
Posledné 2 týždne mám príznaky tehotenstva ale zrazu som začala krvácať ..o 8 dní skôr ako mala prísť MS
Ale to krvácanie je úplné nič oproti mojimi klasickymi dňami
Mýslíte že v utorok si môžem urobit test?
Bolesti brucha a plynatosť na vysokej úrovni

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_82
10. mar 2024

Uz 2 tyzdne mas priznaky tehotenstva, ale do MS stale az 8 dni? To je nejako vela, nie? Kolkodnovy cyklus mas?

sasika255
autor
10. mar 2024

Dosť dlhý no

natalia2007
10. mar 2024

@sasika255 nemozes mat priznaky tehotenstva ked ti este ani menzes nemeskal!

sisa_s
10. mar 2024

Nehnevaj sa, ale od novembra mas stale priznaky tehotenstva, stale pride "krvacanie, ktore je ine ako bezne"... podla mna sa moc sledujes a vsugerujes si kazdy mesiac tehotenstvo, pride klasicka ms a ty riesis, ze to je urcite biochemicke...

minenkak
10. mar 2024

@sasika255 ale príznaky tehotenstva, sú aj príznaky menopauzy

kendra73
10. mar 2024

@sasika255 mna by pre zaciatok zaujmalo,ze o ake priznaky ide.Dufam,ze nie len o tu plynatost.A bokest brucha?ved ta moze byt hoc kedy,ovulacia,menstruacia,prechladnutie,plus aj ta plynatost ti moze vyvolavat bolesti.To neznamena,ze ked ma niekde pichne,hned som tehotna.Viem to pochopit,ze ak sa snazis,pozorujes sa,ale treba rozmyslat racionalne.Mam za sebou 5 tehotenstiev z toho 3 zive deti.A paradoxne vzdy ked som ostala tehotna,mi nic nebolo,vobec nic.Az od 6-7.tyzdna tehotenstva zvracanie atd....Ked som tehotna nebola,tak vzdy ma bolelo brucho,ze uz sa blizi ms,prsia ma raz boleli,inokedy neboleli.Raz som jedla,raz som nemala chut jest,raz som zrala cokoladu,inokedy slane,raz som bola zuriva a mala navaly horuca,potom zas dalsi mesiac placliva,no vzdy to bola predzvest menstruacie.Keby sa mam chytat kazdej slamky,ze je to tehotenstvo,zblaznim sa a to ti pisem ako zena,ktora to roky dozadu tak fakt prezivala jak blazon a paradoxne,vtedy sa nam ani nedarilo.

adeladulova
10. mar 2024

Ja som mala príznaky tehotenstva a ja som to poste vedela už od uhniezdenia, aj mi vyšiel slabo pozitívny test a potom následne ms. Takže v najväčšej pravdepodobnosti biochemické tehotenstvo. Ja som mala klasické príznaky, ako bolesť v podbrušku, pocit nafúknutia, prsia naliate, dokonca aj nevoľnosti. Ja už dieta mam, a vedela som co sledovať, resp co je iné a áno, žena vie o tehotenstve aj skôr ako mešká. Ale na druhej strane, skoro testovať a potom smútiť ako ja, na to sa len tak nedá pripraviť, kiežby som proste len počkala ci prídu ( testovala som ráno, pár hodín som sa tešila a večer sa v deň očakávanej ms dostavilo prave krvácanie)...

kendra73
10. mar 2024

@adeladulova lenze vies,treba ratat s tym,ze toto co popisujes aj ty,ta bolest brucha,prsia atd.moze byt stale len pms,alebo iny problem.Samozrejme to patri medzi priznaky,ale nejasne,to znamena,ze stale to moze byt prichadzajuca ms.Poviem ti priklad seba.V 2021 som mala 6dpo klasicke bolesti ako na ms,bola som nastvana,ze opat to nevyslo.Od 7dpo uz nic,uz mi bolo fajn.10dpo som mala horucku zimnicu,bolesti klbov a bola vedela som,ze to vyslo,lebo aj predtym 2 tehu zacinali horuckov.Tak aj bolo,bola som naozaj tehotna...Potom sme sa opat snazili a opat prisiel mesiac,kedy tento krat 7 dpo prisli krce podbruska,nafuknute brucho,nevedela som rifle obliest a 11.dpo horucka triaska,bola som opat usmiata,ze jej vyslo to.Spravila som test a nic ani len naznak.O biochemko neslo,pretoze robim v nemocnici a hcg bolo negativne.Tym chcem len povedat,ze to co raz bolo priznakom tehu este predtym 5.-6.tt nemusi byt opat priznakom tehu.Su to rovnake priznaky jak pri ms,tak pri tehotenstve,zial.Preto je najvacsi zachytny bod pozityvny test,krv,doktor.Vsetko predtymto je len taketo ,,jeeeej,, a potom sklamanie.Sama to poznam,nie som prvorodicka,cize pre mna horsie,kedze sa vien odrazat od svojich predoslich tehu a tym padom som vela raz presvedcena,ze je to opat tu,ved aj minule to znacilo,ze som tehotna... a potom sklamanie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre