Ahojte baby včera som tiež písala ale idem zas pridať nové info.. Včera večer som mala krče v podbrušku.. Dneska som bola na WC a zbadala som hnedý výtok do toho som dostala krče znova a zas bolesť krížov... Špinenie sa mi zdá trosku iné ako pred MS a je to skoro ešte mam 6 dní do MS a vždy ma aj štípe znútra keď mám dostať MS aj ta bolesť krížov je neobvyklá keďže ma nezvyknu bolieť takto krize pre MS.. Myslíte si že by tam mohol byt náznak tehu?
@gabca295 je to už 6 dní po pohlavnom styku nechranenom... Bolia ma aj prsia tie zvyknú aj pred MS ale teraz tak ze najradšej by som odhodila podprsenku🙂
@kikuska2494 to je všetko iba o psychike, keď si budeš myslieť ze si tehotná tak sa objavia aj príznaky, počkaj radšej ešte aspoň týždeň, potom skus test. Tehotenstvo na zaciatkuvždy ma priznaky ako keď máš dostať menzes.
@23simi už si hovorím ze nebudem na to myslieť ale psychika pracuje😂 stále čítam všelijaké príspevky pozorujem sa asi mi už sibka z toho 😂
@23simi určite ešte počkám ci sa ten výtok nezmení na normalny menzes ale veľmi by ma potešilo keby sa nezmenilo a n teste boli dve čiarky 🙂 ale nebudem si robiť falošné nádeje radšej
@kikuska2494 6 dni je málo na to aby si už mala príznaky. Počkaj aspon do 10 dní po a uvidíš
@kikuska2494 ja som na tom bola tak isto..kazdy mesiac som na sebe citila nejake priznaky a stale nic..az ked som nic necitila a praveze ziadne priznaky som nemala otehotnela som..no prajem ti aby ti to vyslo ale asi to nikto nepovie ci to moze byt tehu.. len cas..musis len pockat este aspon tyzden ;)
@kikuska2494 neboj to poznám ja som na tom bola rovnako, a u oboch deti som čakala rok kým sa objavili dve čiarky. Držím palce nech si aj ty tvoje nájdeš co najskôr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kikuska2494 je to veľmi skoro aby si mala príznaky tehu