Ahojte prosím poraďte mi kupila som si test pepino ale pretim som si robila dva testy z lekárne a oby dva mi ukázali dve čiarky jedna slaba a silná...a robila som dnes test pepino z Tesca a neviem či tam je alebo nie či je chybni alebo čo prosím poraďte ake skúsenosti tu sú foto
suhlasim s nazorom vyssie - zatial negativny :(
@evamea a ten poslední co je ten je z lekárni a ukázalo sa a ten s Tesca aj tá druhá sa pomalí zafarbovala ja som to vitiahla ešte Keť nebola celá zafarbená
@nikolet1992 ani posledny ti neukazal...tiez negativny
@nikolet1992 no popravde, ja tam nieco veeeeelmi slabulinke vidim … nechcem ale nejak falosne zivit tvoje nadeje, sprav pre istotu o par dni dalsi 🙂
@dominikac321 poslední je ten Hore a prví je dole modrý je kupovaní z lekárne a ten mi na obydcboch testoch ukázal a ten zelený neviem no
@terkaaa248 a na ktorom na zelenom alebo modrom...lebo modrý je z lekarny robený v cera a zeleni z Tesca robeni dnes na večer
@nikolet1992 myslim ten z poslednej fotky
@nikolet1992 Cize ten modry z lekarne
@terkaaa248 áno tie som mala dva a obydva mi ukázali jeden som robila poobede a cera ráno druhý môže byť chybni aj Keť mi tá silná čiarka neskoro zo silnela...vybrala som ho a až potom som si všimla že nebola celá zafarbená.....
@nikolet1992 taktiež vidím niečo na tom modrom..
@gulka123 môže byť chybni alebo skúsiť o pár dní lebo dva ukázali a jeden nie tak neviem
Akože nič v zlom, ale kým to človek po tebe prečíta... Však a mešká ti aspoň menzes?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie je chybný, len negatívny.