Pekné popoludnie prajem, chcela by som poradiť nejaký tip na overený tehotenský test/ z drogérie radšej nie/.
MS mešká týždeň, inak pravidelný nechránený styk, ovu presne sedi ( potvrdená u Dr).ďakujem pekne
Ja tak isto pri oboch deťoch , teraz naposledy mi meškal menzes deň,urobila som obyčajný papierikovy z dmky a hneď dve jasne čiarky.
Keď si tehotná ukáže ti to aj test za euro
mne stacili aj testy z aliexpressu. Ale ked chces vediet, ktore neduchuju, myslim, ze dr max su v tomto fajn.
Ja som skúsila len raz, Clearblue digitálny... bolo fajn, že ti ukáže aj približný týždeň počatia.. 🙂 ale kedže vieš ovulku, tak to vieš asi aj sama.. ja som to nikdy nesledovala, lebo som nemala ani pravidelný cyklus
@veronika3110 lebo príznaky na MS mám už štvrtý deň ( ale iba tak 3 hodiny za deň,nie celý, no nič sa nedeje). Ale ďakujem za radu
je to asi jedno....či top test baby,livsane,clearblue všetky mi ukázali druhú čiarku..top test ako prvý 6 dni pred termínom MS takú slabú ale viditelnu čiarku a kúpila som ho v dmke
Livsane sú kvalitné a dobré testy
@zenazturca mne vždy ukázali tie najlacnejšie pepino a robila som dosť skoro, ihneď po vynechani ms.
Livsane
@zenazturca ked si tehotnaxa meska ti tak dlho tak ti ukaze hocijaky, ved si kup 2 , 3 ak chces rozne
za mna digitalny clearblue
Je to to úplne jedno aký... najlacnejší aký majú stačí keď si tehotná 😁
Ahoj, myslím, že ktorý kolkvek test ti ukáže tehotenstvo. Mne tiež mešká týždeň a 3 mi vyšli pozityvne... Jeden digitálny aj papierikovy a aj ten clearblue ukázal mi presne.
@zenazturca za mňa Clearblue digitálny, Woman secret alebo Baby top test. Všetky spoľahlivo potvrdili tehotenstvo.
@mimi16 ďakujem za rady, zatial som skúsila jeden
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
:D ja som si robila test po zaruke, vysiel pozitivny, dr potvrdil, podla mna je jedno ktory kupis... :D