Poraďte dobrý tehu test - skúsenosti

zenazturca
17. sep 2022

Pekné popoludnie prajem, chcela by som poradiť nejaký tip na overený tehotenský test/ z drogérie radšej nie/.
MS mešká týždeň, inak pravidelný nechránený styk, ovu presne sedi ( potvrdená u Dr).ďakujem pekne

sssilvuska
17. sep 2022

:D ja som si robila test po zaruke, vysiel pozitivny, dr potvrdil, podla mna je jedno ktory kupis... :D

radanna11
17. sep 2022

Ja tak isto pri oboch deťoch , teraz naposledy mi meškal menzes deň,urobila som obyčajný papierikovy z dmky a hneď dve jasne čiarky.
Keď si tehotná ukáže ti to aj test za euro

babovka2321
17. sep 2022

mne stacili aj testy z aliexpressu. Ale ked chces vediet, ktore neduchuju, myslim, ze dr max su v tomto fajn.

veronika3110
17. sep 2022

Ja som skúsila len raz, Clearblue digitálny... bolo fajn, že ti ukáže aj približný týždeň počatia.. 🙂 ale kedže vieš ovulku, tak to vieš asi aj sama.. ja som to nikdy nesledovala, lebo som nemala ani pravidelný cyklus

zenazturca
autor
17. sep 2022

@veronika3110 lebo príznaky na MS mám už štvrtý deň ( ale iba tak 3 hodiny za deň,nie celý, no nič sa nedeje). Ale ďakujem za radu

esmeronka
17. sep 2022

je to asi jedno....či top test baby,livsane,clearblue všetky mi ukázali druhú čiarku..top test ako prvý 6 dni pred termínom MS takú slabú ale viditelnu čiarku a kúpila som ho v dmke

liloastitch
17. sep 2022

Livsane sú kvalitné a dobré testy

adkalu
17. sep 2022

@zenazturca mne vždy ukázali tie najlacnejšie pepino a robila som dosť skoro, ihneď po vynechani ms.

ikonica
17. sep 2022

Livsane

andrea_prestastna
17. sep 2022

@zenazturca ked si tehotnaxa meska ti tak dlho tak ti ukaze hocijaky, ved si kup 2 , 3 ak chces rozne

petamich
17. sep 2022

za mna digitalny clearblue

xena0
17. sep 2022

Je to to úplne jedno aký... najlacnejší aký majú stačí keď si tehotná 😁

katusik171
18. sep 2022

Ahoj, myslím, že ktorý kolkvek test ti ukáže tehotenstvo. Mne tiež mešká týždeň a 3 mi vyšli pozityvne... Jeden digitálny aj papierikovy a aj ten clearblue ukázal mi presne.

mimi16
18. sep 2022

@zenazturca za mňa Clearblue digitálny, Woman secret alebo Baby top test. Všetky spoľahlivo potvrdili tehotenstvo.

zenazturca
autor
19. sep 2022

@mimi16 ďakujem za rady, zatial som skúsila jeden

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre