Ahojte, chcem sa opýtať. Mam 11 mesačného syna a sam sa mi odstavil od prsníka.. Vôbec ho nechce, tak som mu dala fľašu. Nekojim ho už 3 dní prsia nemám vôbec naliate. O 2 dni mam dostať menštruáciu. Môžem byť tehotná, ak dieťa zo dňa na deň sa odstavilo??? Alebo je to tým, že keď mi ma prísť menštruácia tak mi poklesla tvorba mlieka??
@bambulienka25 ako nepochopila som otázke???! Pozor si dávame
@zusssky tak si sprav tehotensky test. Mne sa dcera odstavila na 3 dni bez priciny v 9 mesiacoch, tehotna som nebola. Potom sa este nacucla a kojola sa do 20 mesiacov nakoniec. Ale prve dieta - syn mal 11 mesiacov, ked som otehotnela druhy raz a tvorba mlieka poklesla. Lenze ked som bola aj chora, aj vselico...neuvedomila som si to. Ale az neskor to kleslo a syn sa neodstavil sam vobec. Musis si spravit test.
@bambulienka25 jemine na také priblble otázky nemám čas...
@bambulienka25 no ja viem o tom... Položila som normálnu otázku.. Dávame si pozor ale maly sa sám odstavil.. Môžem byť tehotná?? Test som si robila piatok negatívny ale menštruáciu mam dostať zajtra
@bambulienka25 počkám ešte a keď neprídu spravím ešte raz test... Áno viem ze aj z toho sa dá otehotnieť... Aj keď po pôrode mi stále meškajú
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.