Podľa testu som tehotná, ale lekár nič nevidí

oapm20
14. okt 2020

Ahojte,..
V máji tohto roka som potratila naše vytúžené bábo. V auguste som mala poslednú menstruaciu 13.8, snazili sme sa o babo a 27.9 som mala neskutocne bolesti, spravila som si test a zistili sme, ze cakame babo. Nechceli sme tomu veriť no i tak sme radsej spravili digitalny tehu test 4.10 a ukazalo nám 1-2 čo značí 3-4týždeň. Predvčerom 12.10 som si spravila znova test pretože som začala špiniť cca 2 dni to trvalo. Test mi už ukázal 3+.. takže 5týždeň a viac.. jedno čo mi na tom nesedí je dátum poslednej menštruácie a ako ďalšie dnes som bola na gynde pretože som chcela vedieť čo s tým špinením a pán lekár mi povedal, že v maternici nevidí žiadne tehotenstvo, vzal mi krv a neostáva mi ni iné len čakať a ten týždeň určite nevydržím, stalo sa to už niekomu? Ďakujem

lulliky1
14. okt 2020

Mne sa to stalo. Pozitívny test ale bola to hormonálne aktívna cysta

hlubik
14. okt 2020

@oapm20 pozor moze ist o mimomaternicove. Ak by nastali silne bolesti smer pohotovost

cookie29
14. okt 2020

Povedala by som počkať na výsledky krvi. Môže byť všetko možné aj nemožné a môže byt aj všetko v poriadku a len príliš zavčasu na to, aby niečo videl. Držím palčeky 🍀

oapm20
autor
14. okt 2020

@hlubik mimomaternicove vyvrátil úplne, len v maternici žiaľ ešte nič nevidel 😏
@cookie29 to čakanie ma asi zabije 😅 dúfam, že to bude v poriadku 🙂

snazilka_bio_mamka
14. okt 2020

@oapm20 test je jasne pozitívny,žiadny paranormálny jav ako to tu býva... mozno je plod este maly. Vysledky z krvi vam uz prisli? lebo ak test mate pozitivny tak v tele mate hcg a test z krvi by mal ukazať, potvdiť tehotenstvo.. nechapem toto..

deti95060810
14. okt 2020

počkať na výsledky krvi... tie sa nepomýlia

danieladeley
14. okt 2020

@oapm20 tyzden cakat za vysledkami? bola som v podobnej situacii, krv mi brali rano a poobede som.vedela vysledky :o

oapm20
autor
14. okt 2020

@snazilka_bio_mamka výsladky z krvy povedal ze najskor ak pridu tak o tyzden. Tak mi neostava nic ine len cakat..

@danieladeley no takto mi to lekar povedal tiez mi to je divne.. vsetko vedia urychlit a za vysledkami cakat tyzden 🤦‍♀️

luci_ba
14. okt 2020

@oapm20 áno stalo sa mi to. dr. vravel ze tehotenstvo nevidí, vylucil mmt, zobral krv a slwdovali sme hcg. Mala som podobnu ciarku a hcg43. Ďalšie hodnoty hcg som sa už ani nepytala ake boli, nakoľko mi prišiel silný menzes. Mrzí ma to, ale stáva sa to. 😪

luci_ba
14. okt 2020

@oapm20 týždeň?? wau, to je mega, ja som mala do dvoch hodin

matus7030
14. okt 2020

@luci_ba a nebolo to biochemicke tehotenstvo? Pytam sa,lebo mám teras nieco podobné

danko85
14. okt 2020

@oapm20 je to divne tie výsledky že týždeň čakať, mne zoberie krv ráno pred 8 a o pol 1 poobede volajú s výsledkami (naposledy keď mi brali krv na hcg, 2x to isté, len keď sa robí cytologia na preventívke čakám cca 2 týždne

cookie29
14. okt 2020

@oapm20 týždeň čakať na výsledky? Veď to býva ešte v ten istý deň. Mimochodom na základe čoho vylúčil MMT? Blbá otázka, ale len zo zvedavosti. Pokial viem tak pokial HCG nie je okolo 1000 nič nevidno. Či to je v maternici alebo inde. Ale veď tak lepšie. Držím palce. 🍀

oapm20
autor
14. okt 2020

@luci_ba testy mi vysli vsetky pozitívne lekar povedal ze je dobre ze digitalny mi ukazal 2-3 lebo to znamena ze hcg stupa.. no neviem neostava mi nic ine len vyčkať

oapm20
autor
14. okt 2020

@cookie29 tak to ja už neviem, kontroloval všetko, mmt vylúčil hneď, tak dufam 🤗

luci_ba
14. okt 2020

@matus7030 áno bolo, ale u teba môže byť iný pripad, držím palceky nech to dobre dopadne ;)

cookie29
14. okt 2020

@oapm20 nespochybňujem. Len som bola zvedavá.

marvin1234
14. okt 2020

@oapm20 mne sa stalo podobne s prvym, test bol pozitivny, podla ms uz 7-8 tt a nic nevidel. Ibaze ja som mala extra dlhe cykly, 52 dni cca a ovu tak 36-40 DC, preto sa to stalo. Nakoniec bolo vsetko ok, akurat medzi terminom podla utz a podla ms bol rozdiel 20 dni.

oapm20
autor
14. okt 2020

@marvin1234 ja tu menstruaciu mam taktiez rozhadzanu.. niekedy som mala cykly cca 45dni. Teraz sa mi to upravilo na 31 dni odkedy som brala progesteron od maja odkedy som prisla o babo. Dufam, ze tentokrat to uz vyjde a byde vsetko v poriadku

alzbeta1991
14. okt 2020

@oapm20 ak vylúčil mmt musel niečo vidieť v maternici. Pokiaľ videl gestacny vak bez dieťatka, je to na daný týždeň úplne normálny nález. Mne tiež ukázalo babo so srdiečkom až niekde v 6 týždni

katie253
14. okt 2020

@oapm20 mne sa to stalo pri dvoch tehu, mám O dva týždne posunuté všetko, bola neskôr ovulácia. Treba len čakať. Mne na sone najprv nebolo vidno nič, O týždeň vačok, a o ďalšie dva už bilo srdiečko.
Držím prsty.

katie253
14. okt 2020

@oapm20 podľa menzesu som mala byť V 6-7 tt A bola som len V 4-5 na prvom sone. Proste nič nebolo vidno.. Tiež mám cyklus 32-43 dňový

lubiss
14. okt 2020

@oapm20 ahoj aj ja som v maji potratila a tiez sa snazim- tak pozvolna vyjde vyjde - nevyjde pokracujem dalej....tak nech ti to vyjde a bude to v poriadku

oapm20
autor
14. okt 2020

@katie253
@alzbeta1991
@lubiss ďakujem baby

floren
14. okt 2020

@oapm20 mohla si mat posunutu ovu, treba len vydržať, ja som,, vraj " ovu nemala a krpec má budúci mesiac rok

sewie
14. okt 2020

Ahoj stalo bolo este moc skoro dr. mi povedal ze na ultrazvuku vidi nieco az ked je hodnota hcg cca 1000, dovtedy je to moc malicke

andreatytler
15. okt 2020

@oapm20 Tyzden cakat na vysledok testu ju velmi cudne. Co viem tak vysledky mas este v ten isty den a potom sa ide o tyzden na dalsi test aby sa zistilo ci Hcg stupa... mozno to myslel takto ked povedal ze sa caka tyzden. Skus si tam zajtra zavolat a opytaj sa na vysledky.
Ak peniaze u teba nehraju rolu, skus zajst do labaku a daj si urobit test ako samoplatca.
Velmi drzim place.

oapm20
autor
15. okt 2020

@andreatytler možno to bude preto, lebo som z maleho mesta ale ani mne to nejde do hlavy.. a hlavne to ze na dalsiu kontrolu mam prist o 2 tyzdne ak sa kramy nerozbehnu..

katie253
15. okt 2020

@oapm20 O dva týždne preto, lebo teraz by na sone nič nevidel. Tiež som čakala dva týždne A až potom niečo videl. Teraz je veľmi malinké ešte.
Viem že čakať je to najhoršie, ale momentálne nevieš nič iné robiť.

oapm20
autor
17. okt 2020

@katie253 no je to otrasné čakanie, vraj som si mala do par dni od navstevy lekara spravit test ci sa nieco nezmenilo a i napreiek slabrmu krvacaniu mi vysiel taktiez pozitívny 😅 ostáva mi uz len prečkať tých pár dni na vysledky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre