Ahojte,..
V máji tohto roka som potratila naše vytúžené bábo. V auguste som mala poslednú menstruaciu 13.8, snazili sme sa o babo a 27.9 som mala neskutocne bolesti, spravila som si test a zistili sme, ze cakame babo. Nechceli sme tomu veriť no i tak sme radsej spravili digitalny tehu test 4.10 a ukazalo nám 1-2 čo značí 3-4týždeň. Predvčerom 12.10 som si spravila znova test pretože som začala špiniť cca 2 dni to trvalo. Test mi už ukázal 3+.. takže 5týždeň a viac.. jedno čo mi na tom nesedí je dátum poslednej menštruácie a ako ďalšie dnes som bola na gynde pretože som chcela vedieť čo s tým špinením a pán lekár mi povedal, že v maternici nevidí žiadne tehotenstvo, vzal mi krv a neostáva mi ni iné len čakať a ten týždeň určite nevydržím, stalo sa to už niekomu? Ďakujem
Povedala by som počkať na výsledky krvi. Môže byť všetko možné aj nemožné a môže byt aj všetko v poriadku a len príliš zavčasu na to, aby niečo videl. Držím palčeky 🍀
@oapm20 test je jasne pozitívny,žiadny paranormálny jav ako to tu býva... mozno je plod este maly. Vysledky z krvi vam uz prisli? lebo ak test mate pozitivny tak v tele mate hcg a test z krvi by mal ukazať, potvdiť tehotenstvo.. nechapem toto..
počkať na výsledky krvi... tie sa nepomýlia
@oapm20 tyzden cakat za vysledkami? bola som v podobnej situacii, krv mi brali rano a poobede som.vedela vysledky :o
@snazilka_bio_mamka výsladky z krvy povedal ze najskor ak pridu tak o tyzden. Tak mi neostava nic ine len cakat..
@danieladeley no takto mi to lekar povedal tiez mi to je divne.. vsetko vedia urychlit a za vysledkami cakat tyzden 🤦♀️
@oapm20 mne sa stalo podobne s prvym, test bol pozitivny, podla ms uz 7-8 tt a nic nevidel. Ibaze ja som mala extra dlhe cykly, 52 dni cca a ovu tak 36-40 DC, preto sa to stalo. Nakoniec bolo vsetko ok, akurat medzi terminom podla utz a podla ms bol rozdiel 20 dni.
@marvin1234 ja tu menstruaciu mam taktiez rozhadzanu.. niekedy som mala cykly cca 45dni. Teraz sa mi to upravilo na 31 dni odkedy som brala progesteron od maja odkedy som prisla o babo. Dufam, ze tentokrat to uz vyjde a byde vsetko v poriadku
@oapm20 ak vylúčil mmt musel niečo vidieť v maternici. Pokiaľ videl gestacny vak bez dieťatka, je to na daný týždeň úplne normálny nález. Mne tiež ukázalo babo so srdiečkom až niekde v 6 týždni
@katie253
@alzbeta1991
@lubiss ďakujem baby
Ahoj stalo bolo este moc skoro dr. mi povedal ze na ultrazvuku vidi nieco az ked je hodnota hcg cca 1000, dovtedy je to moc malicke
@oapm20 Tyzden cakat na vysledok testu ju velmi cudne. Co viem tak vysledky mas este v ten isty den a potom sa ide o tyzden na dalsi test aby sa zistilo ci Hcg stupa... mozno to myslel takto ked povedal ze sa caka tyzden. Skus si tam zajtra zavolat a opytaj sa na vysledky.
Ak peniaze u teba nehraju rolu, skus zajst do labaku a daj si urobit test ako samoplatca.
Velmi drzim place.
@andreatytler možno to bude preto, lebo som z maleho mesta ale ani mne to nejde do hlavy.. a hlavne to ze na dalsiu kontrolu mam prist o 2 tyzdne ak sa kramy nerozbehnu..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne sa to stalo. Pozitívny test ale bola to hormonálne aktívna cysta