Ahojte dnes som 4t3 dni tehotna na ultrazvuku neni nic vidiet digitalny test ukazuje 2_3 tyzdne tehotna,mam sa bat?ďakujem
@martus4183
Kto ti robil sono? Predpokladám že doktor. Určite aj niečo hovoril, či? Mlčal ako ryba?
ani tam este nebude moc toho vidiet... preto idealne objednavaju na 7tt-8tt tehotenstva aby uz bolo srdiecko vidiet.. doktor ti nic nepovedal?
A krv ti nebrali?nestresuj sa zbytočne nemáš na to dôvod,ešte je skoro
@martus4183 Dobre že mesiac pred tehotenstvom už nechcete vedieť, že budete tehotná. Potom zase v tehotenstve len o tom dookola, že kedy už konečne budem mať dieťa v náručí. Trpezlivosť chýba mnohým. Ešte že existuje čas, ten je spravodlivý, každý si musí rovnako počkať.
ako ti tu baby napisali, tehotenstvo je vidno az v tom 6-7 tt. takze hlavne klud, nemas sa coho bat.
@martus4183 prave preto sa nechodi gynekologovi tak skoro. Naco? V tom tt este nie je nic vidiet.
Ako vieš,že si tehotná v 4T3D,keď to ešte nemáš potvrdené? Ja som bola na pohotovosti a bábätko cez sono odspodu bolo vidieť až v 6 týždni. Nie hneď keď mi meškala menštruácia 1 den. Ale ak ti digitálny test ukázal áno,nemal by sa mýliť. Tiež som ho mala. A je celkom spoľahlivý. Ale hlavne nestresuj ak si naozaj tehotná dieťatku to nepomôže. Skús chvíľu ešte počkať a potom choď k doktorovi. Nie všetko ide hneď. Bábätko v tomto období je ešte veľmi maličké
@zuzu8511 hcg 980 takže neviem co cakat
@baskaa_1998 pregnyl mi pichla 3.maja takze 4 bola ovulka testy pekne silnejú no boji sa doktorka mimomaternicoveho musim byt sledovana hned na zaciatku keďže potrebujem fraxiparin
@martus4183 hcg 980
@martus4183 tak to je parádne hcg.to si mala napísať hneď ;) ale na usg je drobca vidieť až 6-7 týždeň a to bohužiaľ neuponahlas aj keď viem,že to čakanie je hrozné.
@zuzu8511 tak to je pretoze uz som mala mimomaternicove tak obavy su na mieste
@martus4183 to ti verím ,že sa obavas no tým ,že sa budeš stresovať si nepomôžes :( skús sa upokojiť a jednoducho veriť ,že už to bude v poriadku,bábo je tam kde má byť a hotovo 😉🍀🍀✊
@zuzu8511 ďakujem😁😁😁😁😘
@asia83 nemusite odpovedať nikto vas nenúti pytam sa slušne ci nema s tým niekto skúsenosť to je všetko
Ahoj ja som na tom presne rovnako. Minulý rok v marci po 8 rokoch mimomaternicove tehotenstvo a včera ráno na teste 2 čiarky. Tiež sa strašne bojím, aby sa to neopakovalo. Aj k Dr. Sa bojím ísť ja by som mala začínať 7 týždeň...
@adalmba tak ma chapes😁daj vediet ako to dopadlo ja idem v utorok znova na kontrolu😁
@martus4183 ok aj ty daj vedieť
@martus4183 pri mimomaternicovom testy nesilneju alebo iba minimalne a hcg je nizke. Tvoje testy silneju a hcg mas paradne na 5tt. Podla mna je to riadne tehotenstvo. Drzim palce.
@paladia jej ďakujem ti krasne
Ja mam čoraz viac rada svojho doktora, pretože on robí sono najskôr v 9 týždni, kedy je už zreteľne vidieť, čo a ako. Čakať 3-4 týždne od zistenia tehotenstva testom je síce napínavé, ale tak stále lepšie, ako všetky tie "prázdne gestačné vaky" a milión podobných stresujúcich kravin, čo tu stále čítam a čo sa stáva aj v mojom okolí. Potom sú tie ženy na prášky, pritom stačí trochu počkať. :/
@dovozadokoca úplne súhlasím, ja som šla v 9tt, aby som mala istotu a bol rad, lebo že zbytočne mu tam chodia baby v 4t a čakajú že uvidia neviem čo vsetko a sú sklamane alebo po času príde ms ... môj tiež odporúča, aby baby chodili najskôr v 8tt, aby bolo vidno ako sa malé vyvíja a či je pomerne veľké na svoj tyzden 🙂
Baby, trochu pochopte aj ženy ktoré XY rokov nemali ani 2 čiarky na teste. Jasné že keď sa to konečne podarí sa tešia a chcú to mať hneď potvrdene. Im je jedno kt. Sú týždeň hlavne ze sú konečné 2 čiarky
@martus4183 Nemusíš mať strach 😊. Mne Dr. hovoril, že na sone začína byť niečo vidieť ak je hcg aspoň 1500 ☺. Keď som bola 5tt+3 u lekára, bolo vidieť len 8mm vak bez ničoho...žiaden plodik ani to teliesko. Keď som bola 7tt+1 tak už tam bol malý chrústik a bilo aj srdiečko. Všetko bude v poriadku, uvidíš. Držím Ti silno palce 🤗🤗🤗.
@silvia5252 ďakujem ti krasne
@adalmba nie len to ale su aj baby ktore trpia tazkou chorobou cely zivot a potvrdene to musia mat co najskor aby sa upravila liecba
Hcg je super. Ja som v 4+0 tt mala len 165
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Coho bat? Tehu na sone sa potvrdzuje po 6 az 7tt