Ahojte, mám dva dni pred ms. Dnes som si namatkovo spravila test lebo sa vnútorne cítim dosť "divne" mám pichanie v podbrušku, mierne kŕče, pobolievaju ma prsia, závraty a pocit na odpadnutie. Snažíme sa o bábätko 4 mesiace. Dnešný baby top test vyšiel takto. Myslíte že je pozitívny? Chcem si spraviť ešte digitálny a potom oznámiť partnerovi 🙂
Áno, je pozitívny, gratulujem a držím palce 🙂
Tak to je dobre blbé, keď si nevies prečítať návod na krabičke.....a že modrý kon vie skôr ako tvoj partner, že si v tom
Partnerovi? Nie manželovi? Ja už tej dobe ozaj nerozumiem....potom sa tu vyplakava sme spolu x rokov mame deti ,kedy si ma konečne vezme za manželku.?
Každopádne gratulujem
@hipuska chcela počuť gratulácie..
Blahoželám 💙
Áno gratulujem 🎊
@janinah ja mam tiez partnera a2deti a necakam kedy si ma vezme za manzelku uz som raz vydata bola stacilo
Aj ja som taky mala a bolo to biochemicke tehotenstvo. Radcej by som si pockala na vysledok z krvi , ako robit unahlene zavery.
@cokoladacoko krvne testy sa bezne nerobia
@mysiacik28 jasne ze sa robia. Zavola gynekologovi ze ma pozitivny mocovy test a objednaju ju na krvny test.
@cokoladacoko nerobia, vobec na to nie je dovod...
@anjelicek26 Ale áno robia. Akonáhle niečo nesedí dr. Alebo dotyčná už mala v minulosti nejaký problém tak sa test robí "do istoty". Je to najspoľahlivejsie. Priam mi to príde ako bežná vec. Mne keď duchoval test, tiež ma bez opýtania objednali na krvný test a to som predtým nemala žiadne problémy.
@mimka1402 ako pises - akonahle nieco nesedi... v beznej rezii - pekne silnejuce tehotenske domace testy - objednaju v 6/7mom tyzdni na sono... ziadne testy medzi tym a stresovanie hcg v krvi, ci je "v tabulke" alebo nie to stupanie.
Gratulujem ♥️
@mimka1402 tvl za to, ze tvoj gyn robi testy tak je to automaticky bezne? No nie, nie je. Na testy nie je ziadny dovod pri beznej gravidite
@cokoladacoko nerozpravaj prosim ta veci ktore nemas nicim potvrdene 🙂 prezentujes to ako fakt pricom sa nic take bezne nedeje.
@cokoladacoko mne vôbec nebral krv na hcg... v 5tt mi rovno urobil sono ... potom krv vramci poradne
@cokoladacoko jasne ze sa nerobia bezne..vysiel mi pozitivny test a nikdy mi nerobil krvny. Len sme pockali tych 6-7tyzdnov od poslendnej MS a urobil sono...krvne testy sa robia len ked je to naozaj potrebne ked napriklad na sone nie je noc vidno aj po par tyzdnoch..a to je segra gynekologicka viem ako to u nich na klinike tiez chodi 🙂
A autorka gratulujem..nech to vyjde a MS nepride...z vlastnej skusenosti ale viem ze pozitivny test je len prvy maly krocik k vytuzenemu babatku...nech ste zdraví !
@mysiacik28 Ja som mala takú skúsenosť aj u iných aj z rozprávania. Takže tvl si nechaj pre seba. 🤷🏻♀️ Vravím. Nie je to nič výnimočné ale nevravím, že je to bežné každej žene. Čo viem, je veľa radoby žien ktoré z modreho kona prídu mudrovat lekárovi a preto niektorí spravia skrz tohom. Hlavne mam v okolí lekárov takže to vravím najme z tej stránky a ani sa nejedná o to aby boli v z rovnakého okolia. Vôbec práveže.
// = pozitívny. Tak je to aj v návode...
@mysiacik28 za to ze tebe nikto nikdy nevzal krv, nemusis hovorit, ze to tak nie je. Dokonca to preplaca aj poistovna. Je uz na doktorovi, ci sa mu to chce alebo nechce.
@cokoladacoko hlavne je to uplne zbytocne 🙂
@cokoladacoko to je uplne jedno, samozrejme, ze to preplaca poistovna - je to CASTA metoda na vylucenie mimomaternicoveho ci neprosperujuceho tehotenstva. Pri "normalnom" tehotenstve a normalne silnejucich testoch nic take nie je potrebne. To, co si pisala vyznelo, ze to robi lekar u kazdej zeny akonahle mu zavola, ze je tehotna. Nie, to skutocne nerobi, lebo je to zbytocne.
@endzelina0212 to fakt? Preboha nefotis selfie na IG, tak skus bez filtrov, negativov, efektov a podobnych somarin...a teda odpoved na otazku, nic tam nie je 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Este kolko odpovedi v kolkych diskusiach potrebujes?