Ahojte baby. Idem za vami s otazkou ! ..
Zaujima ma že ake ste mali pocity,priznaky alebo ine. Pred tym ako ste zistili že ste tehul. ? Či ste sa citili inak alebo mali tie typicke prizbaky pre tehotenstvo.
To si už naozaj nepamätám. Len si pamätám, aká som bývala unavená a ako som spávala na gauči, hneď ako som prišla domov.
@layla23 mne zle nebývalo vôbec ale čo som počula, je to individuálne. Chute som tiež nemala nejaké špeciálne, len som sa v neskoršom štádiu tehotenstva ládovala čokoládou, pretože čokoládu strašne lúbim a maskovala som to za tehotenské chute :D
Ak môžeš, oddýchni si, keď ide na teba únava, tvoje telo ti dáva nejaký signál, tak ho počúvni 🙂
Ja som bola neskutočne hladná, kombinácia parené buchty a kyslá kapusta to bol signál že som si spravila test a potom únava.
U mňa príznaky boli až po pozitivnom teste: )
Dakujem bábiky 🙂 uvidime či bude MS meškať
@layla23 Ahojky, ja som zistila, že som tehu dosť neskoro, asi až v 2. mesiaci, keďže som mala slabú MS - špinenie, bolelo ma v podbrušku, krížoch a keďže som bola v stresovom období a plnom diári, tak som tomu neprikladala dôraz 😀 Prišla som na to, keď som začala mať nevoľnosti a zvracala som. Tiež mi vadili pachy, otvorená chladnička, dokonca vonné sviečky alebo ak niekto hovoril predtým o mojom obľúbenom jedle a teraz sa mi z neho dvíhal žalúdok, dokonca mi prestali chutiť milované sladkosti. Mávala som zo začiatku aj teploty, ktoré sa držali na cca 37,2-5°C (normálne meraní v podpazuší), občas vybehli vyššie. Tiež som bývala unavená, plačlivá, podráždená a hlavne som mala pocit, že mi niekto "vymenil kožu". Cítila som sa INÁ, že to nie som ja, odrazu bolo všetko iné, po urobení testu som pochopila, že dôvodom je iný stav 😉
@layla23 Akurát v čase robenia testu som už skutočne mala vysoké hladiny HCG, bola som tehotná dlhšiu dobu, vtedy už bolo vidieť na ultrazvuku aj srdiečko 😉 Preto si myslím, že tehotenské príznaky prídu neskôr 😘 Aj to má každá žena individuálne, ja som asi vychytala všetky 😂
@ressankajanka ahoj no presne takto sa citim ja uplne ina, stale unavena a voobec skoro nikdy niesom chora a zrazu teploty plny nos nevoem k čomu tie moje pocity pripisat. Aj mna boli pod bruškom a dokonca ked vela chodim .
@ressankajanka kde sa daju kupit tie testy ?
@layla23 a koľko dní máš do ms??
@michaella94 9 dni. Aj ked minuli mesiac prisli skor
@layla23 uuuf tak to asi nebude tehotenstvom...je este skoro...ale psychika robi veela...drzim palceky kazdopadne .-) testni v den ocakavanej ms nech to mas na isto...alebo ked vies kedy bola ovu tak dni po ovu mozes ciknut na test 🙂
Uvidim babiky moje ked bude MS meškat utekam po test 🙂 Nesnažime sa s priatelom o bábo chceme s tym pockat az budeme mat komplet zariadene to nase "hniezdočko lasky" ale kazdopadne by ma velmi potesil poz. Test milujem detičky a tomu mojmu dame vsetko na svete
Asi mi to neuverite, ale ja som sa citila "ina" uz 5-6 dni od styku. Rozopinala som si gombik na nohaviciach, zvlastne mi vadil pri sede. Podbrusko som mala citlivejsie. Chute vtedy este neboli. Hovorila som kamoske, ze som isto tehu, ta sa mi len smiala, ze ako to viem.
@layla23 Žijem v ČR, kupovala som ich tu v lekárni, ale videla som tie testy aj na MK, asi sú rozšírenejšie, akurát si už nepamätám obal ☹ Je možné, že som mala tehotenské pocity už dávno v 1. mesiaci, akurát som to pripisovala stresom a chorobe 😉 O bábo sme sa síce snažili, ale keďže sa dlhšie nedarilo, úplne sme to vypustili z hlavy, aspoň som sa na začiatku nestihla stresovať 😅
4x som bola tehotná a nikdy žiaden náznak, žiadna zmena v chuti, pocitoch. Nebola som ani unavená, ani hladná, ani mi nebolo zle, ani ma nič navyše nebolelo čo ma zvyklo bolievať, proste kebyže neurobím test, tak neviem, že som tehotná. No a počas tehotenstva kebyže mi nerastie bruško a necítim pohyby, tak tiež neviem, že som tehotná🙂
@ataner81 Waau, to by som chcela 👏 No u mňa ak existuje 35 príznakov, tak jednoznačne som min. 33 vychytala 😂 Ale aj tak tehotenstvo stojí za to, nemenila by som ❤
ressankajanka
Ja by som si to tehotenstvo kludne zopakovala aj každý rok😝 Bruško mi veľmi chýba
Nie, nemala som vobec ziadne. Akurat 5 dni po meskani som chodila strasne casto na WC, stale som mala plny mocovy mechur. Ale to moze byt nahoda.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som bola veľmi ospalá. Prišla som z práce okolo 17-18 a musela som si na dve hoďky ľahnúť