Pocity na začiatku tehotenstva - ako keby má prísť menzes

4. nov 2022

Ahojte, mešká mi menzes, test ešte robiť nechcem, ale aj mám zároveň pocit že mi príde, čo chvíľa. mali ste niektorá taký pocit v začiatkoch, cítili ste sa rovnako ako pred príchodom menzesu?

jaskolka
4. nov 2022

Prvé príznaky tehotenstva sú veľmi podobné tým, keď ma prísť menzes (bolesti prsníkov, nevoľnosť, slabé bolesti brucha). V podstate hlavný priznak (a rozdiel) je, že ten menzes nepríde, v tom prípade je čas kupit test.
Keď ti už mešká, tak kľudne chod si test spraviť.

veronikaszabova
4. nov 2022

Preco si nespravis test? Budes vediet, na com si...

petricka22
4. nov 2022

Mne test ukazal tehotenstvo uz den pred ocakavanym ms. Takze pokial meska, je nacase urobit si ho, zbytocne sa stresujes, hned budes bediet na com si. A pokial meska uz viac dni, tak ti ukaze nie len z ranneho mocu, ale aj pocas dna.

ajko2011
4. nov 2022

Pri prvom som mala pocit, že už - už dostanem a nedostala som. 🤣 Teraz pri druhom tiež...bolesti podbruška, pocit, že už to príde a nič 🤣 meškali 3 dni, keď som si robila test 🙂

petrao2
4. nov 2022

Presne take pocity som mala...kazdu chvilu som utekala na wc aby som nepretiekla 🤣
Stale som dufala ze dojde ms ani mi netrklo ze sa to konecne podarilo 🤣
Vydrzala som 10 dni meskania potom to uz slo rychlo

snazilka_bio_mamka
4. nov 2022

uplne irelevantné. Ked sme sa snazili, kazdy mesiac som mala pocit ze som tehotna a mala som take slabe krce pred ms a vytoky vseliake a krcok materince a bla bla bla a tehotna som nebola. Ked som otehotnela, mala som slabe krče, vytoky, atd. Vobec ale vobec sa neda zistiť z krčov pred MS ci si alebo nie si tehotná. Mne ukazal test 9 dpo slabu ciaru a na 11 dpo už silnejsiu a v den ms kolajnice. Takze si sprav test. Okrem toho som potratila v 14 tt takze skusenosť ako svina.

rusalinka
4. nov 2022

Presne si spomínam na to, ako som stála vo výťahu a vravela kolegyni, že mi je naprd, čakám krámy a už sa neviem dočkať, kedy prídu, lebo ma celý človek bolí. Ona sa smiala, že "nie si tehotná?" A ja, že určite nie, stopro príde menzes, už ho cítim, do večera ho aj nájdem... a okrem toho, ja chcem šteniatko, nie dieťa ešte.
No. A bum. V júli malo moje "šteniatko" 10 rokov 😀

nika_val
4. nov 2022

Ja som mala tiež stale taky pocit že som čakala ms, dokonca som mavala aj taky silnejši vytok niekedy že som hneď utekala na wc lebo pocit to bol akoby prišla ms.. preto som test robila až na 8deň meškanie lebo som si stale pocitovo myslela že ved už pride už pride už to citim

betulinka1
4. nov 2022

Este dva mesiace som mala normalny menzes. Netušila som, ze som tehu. Az ked neprisiel treti menzes som isla za dr, ze asi cysta, lebo strasne krce mam v noci. Dr kukal na ultrazvuk, ze nie cysta ale uz babo 11 tyzden. 🤣🤣🤣.

petraj122456
4. nov 2022

Ja áno

ema229
4. nov 2022

Ja som to mala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre