chcela by som vediet vas nazor na to ci mozem byt tehotna,vcera rano mi bolo trosku zle,dnes rano tiez,naplo ma pri umyvani zubov,potom som sa najedla a je mi zle az doteraz,ale tak neprijemne,na zvracanie,kyselina a horka chut v ustach...som 21DC takze na test je este skoro ale asi aj na taketo priznaky nie? neviem nechcem si namyslat ale tak rada by som videla // 🙂 dakujem za vase odpovede
viem ze mi tu nikto z vas neodpovie na 100%,test budem robit ked bude na to cas,len ma zaujimaju vase skusenosti, ako ste to citili vy 😉
ja som nemala žiadne príznaky len taký nešpecifický 😀 prehnalo ma 🙂 a aj to deň po meškajucej ms 🙂 a potom pomaličky nastupovali aj iné príznaky...čiže držím palce a daj vedieť 😉
Dobrý večer mne je nevoľno keď nejem napína má na zvracanie ale keď sa najem dos je mi dobre a keď si zafajcim je mi na zvracanie Este som nemala taký pocit poraďte mi ďakujem....
@patka256 po cigarete by mal grcat kazdy...
Warker_fackon ale ja uz fajčim dlho a sa mi to nestalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne nebyvalo zle, ale asi tyzden pred ocakavnou menstruaciou, som pri umyvani zubov citila divnu chut v ustach 😉 Takze mozne to je. Cas ukaze, Na 28 dc si sprav test a uvidis.