Pocit na zvracanie a horká chuť v ústach na 21. deň cyklu

rybka1985
26. aug 2013

chcela by som vediet vas nazor na to ci mozem byt tehotna,vcera rano mi bolo trosku zle,dnes rano tiez,naplo ma pri umyvani zubov,potom som sa najedla a je mi zle az doteraz,ale tak neprijemne,na zvracanie,kyselina a horka chut v ustach...som 21DC takze na test je este skoro ale asi aj na taketo priznaky nie? neviem nechcem si namyslat ale tak rada by som videla // 🙂 dakujem za vase odpovede

azmuk
26. aug 2013

Mne nebyvalo zle, ale asi tyzden pred ocakavnou menstruaciou, som pri umyvani zubov citila divnu chut v ustach 😉 Takze mozne to je. Cas ukaze, Na 28 dc si sprav test a uvidis.

livocka21
26. aug 2013

@rybka1985 ano aj nie.... hmm musis vydrzat...

rybka1985
autor
26. aug 2013

viem ze mi tu nikto z vas neodpovie na 100%,test budem robit ked bude na to cas,len ma zaujimaju vase skusenosti, ako ste to citili vy 😉

marylis
26. aug 2013

@rybka1985 mne zacalo byt zle az 2 tyzdne po meskajucej MS. Nevolnosti odzneli koncom 3.mesiaca 🙂

majka_3
27. aug 2013

ja som nemala žiadne príznaky len taký nešpecifický 😀 prehnalo ma 🙂 a aj to deň po meškajucej ms 🙂 a potom pomaličky nastupovali aj iné príznaky...čiže držím palce a daj vedieť 😉

patka256
19. feb 2016

Dobrý večer mne je nevoľno keď nejem napína má na zvracanie ale keď sa najem dos je mi dobre a keď si zafajcim je mi na zvracanie Este som nemala taký pocit poraďte mi ďakujem....

worker_falcon
19. feb 2016

@patka256 po cigarete by mal grcat kazdy...

patka256
19. feb 2016

Warker_fackon ale ja uz fajčim dlho a sa mi to nestalo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre