dnes som si robila teh.test jedna palička bola silná a druhá úplne bledá menštruáciu som mala pred necelými dvoma týždňami ale také 4týždne ma pobolievajú prsia a posledný týždeň neznesitelne také napnutie v nich cítim a sem tam až také pálenie 2 dni ma bolí v podbrušku ako pred menštr. a posledný týžden mi moc nechutí jesť cez deň mám pocit na zvracanie ale nezvracala som a sem tam sa mi točí hlava a mám pocit na omdletie ale to len ráno. môžem byť tehotná ???
ved skus si urobit novy test, ja som mavala take pocity ked som chcela byt tehotna a nebola som este..ja som si prvy krat robila test asi 3-krat,lebo prvy krat mi ukazalo jednu ciarku,druhy krat tak ako tebe a teti krat uz som si bola ista ze som tehotna
vyskúšaj ešte jeden test si spraviť a ak ti to víde tak ako teraz, tak choď za gynekológ zoberie ti krv a z toho budeš vedieť na čom si . 🙂
Slaba ciarka znamena tehotenstvo urcite 🙂 Ale ak chces vidiet silnejsiu, tak si kup este test, pockaj 2-3 dni a urob znova 🙂
Ja som raz mala pozitivny test a nic z toho. Boleli ma vtedy hrozne prsia a aj podbrusko, blbe hormony =-O
ano mozes byt tehotna 🙂
skus o par dni dalsi test
chod za lekarom nech ti urobi krvne testy, bude to istota, tu ti ikto nemoze zarucit spravnu odpoved
skus sem hodit ten testik ako vypada 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj.Ak bol a druha ciarka slabsia ale bolo ju vidiet vyzera to ba tehotnost🙂