Pocit na zvracanie a bledá druhá čiarka na teste. Som tehu?

shamanta
26. sep 2013

dnes som si robila teh.test jedna palička bola silná a druhá úplne bledá menštruáciu som mala pred necelými dvoma týždňami ale také 4týždne ma pobolievajú prsia a posledný týždeň neznesitelne také napnutie v nich cítim a sem tam až také pálenie 2 dni ma bolí v podbrušku ako pred menštr. a posledný týžden mi moc nechutí jesť cez deň mám pocit na zvracanie ale nezvracala som a sem tam sa mi točí hlava a mám pocit na omdletie ale to len ráno. môžem byť tehotná ???

janicka11
26. sep 2013

ahoj.Ak bol a druha ciarka slabsia ale bolo ju vidiet vyzera to ba tehotnost🙂

zaza218
26. sep 2013

ved skus si urobit novy test, ja som mavala take pocity ked som chcela byt tehotna a nebola som este..ja som si prvy krat robila test asi 3-krat,lebo prvy krat mi ukazalo jednu ciarku,druhy krat tak ako tebe a teti krat uz som si bola ista ze som tehotna

m_ij_ka
26. sep 2013

vyskúšaj ešte jeden test si spraviť a ak ti to víde tak ako teraz, tak choď za gynekológ zoberie ti krv a z toho budeš vedieť na čom si . 🙂

linda20111
26. sep 2013

Slaba ciarka znamena tehotenstvo urcite 🙂 Ale ak chces vidiet silnejsiu, tak si kup este test, pockaj 2-3 dni a urob znova 🙂

skvele
26. sep 2013

Ja som raz mala pozitivny test a nic z toho. Boleli ma vtedy hrozne prsia a aj podbrusko, blbe hormony =-O

livocka21
26. sep 2013

ano mozes byt tehotna 🙂

milota164
30. sep 2013

skus o par dni dalsi test

jaan7780
30. sep 2013

chod za lekarom nech ti urobi krvne testy, bude to istota, tu ti ikto nemoze zarucit spravnu odpoved

matuskova003
30. sep 2013

skus sem hodit ten testik ako vypada 🙂

dadkaabarino
3. okt 2013

shamanta
ja som mala uplne slabulinku čiarku pridam aj foto a po dvoch dnoch silnela a teraz som 7tt. 😉 držím palce 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre