Chcela by som sa opýtať či niekto neviem po akom čase sa dá zisíť z krvných testou či je žena tehotná. Meškajú mi už vyšše mesiaca čo sa mi nikdy nestalo. Robila som si 3 testy (všetky negatívne) navštívila som aj lekára na sone nič nevidel a krvné testy boli tiež negatívne. Pychli mi vyvolavačku ale stále som ešte nedostala. Dočítala som sa že ženy ktorým ani po vyvolavačke nodošla menštruácia zistili až potom že su tehotne. Chcela by som len vedieť či krné testy sú 100% . Ďakujem za odpoveď.
Po akom čase od oplodnenia krvné testy ukážu či je žena tehotná alebo nie?
@nelsonkaaa - neviem presne ale pokiaľ ti už meškajú vyše mesiaca tak to už by ukázať malo aj krv aj test.
@nelsonkaaa hcg sa do krvi zacina vylucovat do 10 od oplodnenia. na sone vidi lekar tehotenstvo uz par dni po meskani.
takze nie, nie si tehotna.
po vyvolavacke ma prist menstruacia do 14 dni.
ps: pYchli mi takmer vybilo oci 😅
@nelsonkaaa krvne testy ti ukazu velmi skoro ja som mala 12dpo hcg 105 takze urcite tehotna nie si problem bude niekde inde
Ahojte baby ja mám taký problém,,,2 dni po menzese som mala pohlavný styk ale to bolo také že išli sme druhé kolo po 10min,a hned is nedal ochranu a tak bojim sa ci tam nemohlo niečo ostať..po 13 dnoch som išla doktorovi a nevidel nič na sone a tak som mi zbral krv a bol neg,..a teraz mi meškajú v pondelok bude už 7dní a bojim sa velmi aj som si robila testy a boli neg,,tak neviem čo mám robiť ...myslíte že krvné testy sú spolahlivé?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nelsonkaaa - krvný test sa nemýli, bud tam je zvýšené HCG alebo nie je.