Ahojte, mám na Vás otázočku, už pár dní ma pobolieva v podbrušku, také občasné pichanie, bolia ma prsia a mám na nich žilky ktoré som predtým nemala, a dnes mám dokonca hnačku. Snažíme sa s partnerom o bábätko, myslite si že môžem byť tehotná?
A test si robila? To je najspolahlivejsia odpoveď, ako tipovať, lebo áno, môžeš byť a nie, nemusíš byť. Priznaky sú neurčité, môže to byť aj pred menštruačný stav, ale aj nemusí.
A koľko ti mešká? Test si si robila?
kúpiť si test v lekárni je to najjednoduchšie čo sa dá spraviť na zistenie výsledku.
Môžeš to mat aj pri ovuláciu, lebo až teda na hnačku mávam toto co popisuje pri ovulácii
@alena1994 to iste mam ja , a k tomu ma neskutocne boli zaludok prehnackovala som od silvestra do teraz a v rodine ziadnu virozu nemame :D nikto nehnackuje len ja , a to s manzelom sme sa mesiaca december snazili velmi , od 22.12 do 3.1 mal volno za tie dni niekedy aj dvakrat denne ovulka mi vychadzala na 30.12 a 31.12 od 13.12 do 18.12 som mala menstruaciu , dnes som mala uz aj zapchu teraz vecer opat hnacka , a silno nafuknute brucho neskutocne tazko mi je . tak som zvedava mam 8 dni do menstruacie ci sa dostavy alebo nie mali sme problem s otehotnenim , ovulacia mi vynechavaala a davnejsie som mala aj cysty , tak som sama zvedava co mi to telo signalizuje , ale tak ako sa citim teraz mi nebolo nikdy ani pred ms ani pred ovu . drzim palce 🙏
@ninazoja gratulujem ❤️❤️
@danielitkaa ďakujem ❤️Len stále tomu nejak nemôžem uveriť 🙂
@ninazoja to ti verim je to prijemny sok , minule som sa az triasla jak som sla robit ten svoj pritom sa na babo tesim ked pride :D tie zenske nalady a psychika och jaj hlavne bud tersz na klude aby bolo vsetko len do vyborneho konca dotiahnute ti to prajem z celeho ❤️ ja sa budem testovat o tyzden ked mi bude meskat dnes v noci bolest krizov , plus uplne suchoty a prsia mam take velke myslim nabrali objem a trosku citlive ale len trosku tak som zvedava co mi telo signalizuje
@ninazoja ja som mala ovuláciu 30.-31.12, tak na testovanie si počkám 😀 ale keďže mám cyklus 25-27 max 28 dňový, tak to nebude dlho ...ale i tak vydržím asi len do 10 DPO 😂 aby to pre mňa nebol šok, testov mám habadej, tak nech im neskončí expirácia 😂...ale gratulujem, také krásne koľajničky som už dávno nevidela 🙂
@gabika4 aj ja som mala ovu 30.12/31.12 tak uvidime ale cykli mam 33 dnove sdlhsie
@danielitkaa no ja si mienim robiť test v nedeľu, som príliš zvedavá aby som vydržala viac 😃
@ninazoja ejha, trafiť 2x dvojičky, to je ale riadna náhoda 😀 ....máte v rodine dvojičky, či si prvá ? ...ja so pri prvej dcérke išla tuším v 6 týždni a prežila som si peklo, najprv bolo vidieť len prázdy vak, potom o týždeň plod, ale bez činnosti srdca a až na ďalší bolo už vidieť srdiečko...toľko stresu ako som vtedy zažívala, už nechcem opakovať...v prípade pozitívneho testu si počkám asi dlhšie ako naposledy, lebo toto každotýždňové chodenie v tejto dobe si neviem predstaviť 😒
@ninazoja tak to musel byť riadny šok, dozvedieť sa až tak neskoro, že sú tam vlastne 2 bábätká 😀 ale i tak dobre, že nie až niekedy v 6 mesiaci 😂...len aby neboli trojičky 😅...my nemáme v rodine dvojičky, no jedne síce máme, ale to teta brala nejaké hormóny alebo neviem čo, keďže prvý mala potrat...tak to možno bolo spôsobené tým...ale ja som zo srandy manželovi povedala, že čo keby to boli dvojičky, chudák celý zbledol, že ani jedno nedokázal držať na rukách a ako zvládne 2..a ešte som mu nahnala strach do gatí, keď som mu povedala, že a čo keby by to boli chlapci...ten výraz som si mala odfotiť...on by chcel iba baby, keďže sa bojí, že chlapec s mojou povahou by ho asi dostal na kolená 😀...to teraz predbieham, ale ja si takto rada uťahujem z manžela...ja to beriem ako žart, veď vieme, že sa môže stať čokoľvek, ale on to všetko berie tak vážne, chudák 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alena1994 ak nemavas takéto príznaky pred MS, tak to môže byt tehotenstvo. Zajtra skoč do lekárne alebo drogérie po test, budeš mať istotu. Už ti mešká MS?