Pobolieva ma maternica. Môžem byť tehotná?

katarinkam
27. feb 2012

Caute babenky, s MM by sme chceli mimi, no nesilili sme to no ked som i pocitala tak sme mali sexik presne pocas OVU. A dnes 9 DPO, rano som mala trosku spinenie. Tak som sa zacala tesit zeby zahniezdenie, ala momentalne ma zacala pobolievat maternica ako pred MS, hoci ma prist az v sobotu. Co vy na to ? Dakujem za radu 🙂

anjelicek26
27. feb 2012

@katarinkam - priznaky pri tehu su takmer take iste, ako ked sa blizi menstruacia. Podla mna nemozes robit zavery. Daj tomu cas, ved je to len 4 dni ;)

mirka1473
28. feb 2012

Ja si myslim ze mas sancu ze si tehotna i ked zvycajne sa vajicko uhniezduje na 6 den od oplodnenia...mna napriklad brusko bolieva uz tyzden pred menzesom neviem ako je to u teba drzim palce... 🙂

bipa
6. mar 2012

Ahoj, ja som v januari 10DPO spinila asi tyzden a doteraz mi mrcha neprisla, aj v tom case ma pobolievala maternica lava, prava a teraz uz ustal a som v 57DC a 49DPO! Teraz ja chodim cikat castejsie tak kazdu polhodinu-hodinu (nestipe,nepali) a po cikani mavam jemne steklenie v podbrusku ako keby som musela este cikat. Dneska rano som spravila tt a bol negativ! Ja zosaliem z toho, lebo som v inej krajine a som objednana na gyndu ale aaaz dlho! Dokopy som testovala asi 8-10tt a vsetky boli negativne, tu maju len dve druhy znacky ClearBlue a Dr.Morris. Ja spekulujem ci to nemoze byt pco???

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre