Ahojte, chcela by som sa opýtať, možno máte s tým niektorá skúsenosť. Mešká mi menštruácia štvrtý deň. Pár dní pred tým ako mi mala prísť ma týždeň každý jeden deň pobolievalo brucho tak 2-5-krát za deň. Jeden deň ma boleli kríže a do ďalšieho ráno mi bolo nevoľno. Urobila som si test a bol negatívny. Na druhý deň teda predvčerom som si robila test cez deň a mala som tam druhú tenkú slabú čiarku. Tak som test zopakovala včera ráno, nuž žiadna ani slabá čiarka tam nebola.
Ani by som to neriešila, že mi mešká 4 dni, keby sa nepokúšame o bábo.
Máte s tým skúsenosť ? Že bol jeden test negatívny, ďalší so slabučkou čiarkou a nasledujúci opäť negatívny ? Môžem byť tehotná len mám dať tomu čas?
A nakoniec môžem otehotnieť aj keď to nebolo cez ovuláciu (plodné dni) ale po, týždeň pred menštruáciou?
Ďakujem.
@claudik98 ahoj ano mam s tym uz teraz druhy krat skusenost ale idem ti vysvetlit prvu.. ja som mala vela duchov a staci pozriet ci ten tvoj duch nebol citlivejsi test ze ten ti hcg zaevidoval a ten druhy nemal taku citlivost tak ti nezaevidoval..a aky mas cyklus? Testy z mocu niesu moc spolahlive pokial si v skorom zaciatku..
@pininka ja som 10den co mi meska vsetky testy negativne aj clearblue priznaky by boli akurat nerozumiem lebo doteraz vzdy presne ako hodinky a minuly mesiac sme sa dva krat pokusili a to cez neplodne dni . Lenze druhy krat to bolo den pred menstuaciou a ta nedosla dnes je to 11-12 den od "oplodnenia" a testy negativne
@shilla23 napr. stres...
@deti95060810 nemala som stres praveze.. ja uz ozaj neviem ..
Podla mna nadej stale je 😉. Ten dnesny mohol mat uplne inu citlivost (nizsiu) a este nemusel zachytit ciarku. Treba testovat s tym istym druhom a vzdy o dva dni (hcg totiz stupa obden).
este by som testovala tak ako ti baby povedali. testy nemuseli byt rovnake
Ako boli písané ten pozitívny mohol mať vyššiu citlivosť...alebo môže byť ísť o biochemické tehotenstvo čo verím že u teba to nebude
....
@michaella94 biochemicke ?
Alebo je to biochemicke... Alebo ta tenka ciarka bol len kanalik(Foto by bodlo) tym padom negat test.... Skus o par dni dasli test drzim palceky
@ukulela vždy je šanca otehotnieť a nemusí to byť pravidlo, že len cez plodné dni, robila som si test včera aj dnes ráno a stále mi tam ukazuje čiarku slabú, krámy nechodia meškajú už 6 dní. Bruško pobolieva občas počas dňa také kŕče mám... keby som mala otehotnieť z dňa keď som mala plodné dni a mali sme styk snažili sa ..tak tým pádom by to bol už dvadsiaty druhý deň od oplodnenia ....v pondelok pôjdem k dr a vidím 🙂
@hennyinnsbruck videli ich už dve mamičky a jedna je dvojnásobná mama a že vraj som podľa nich. Ale nebudem sa tešiť zbytočne dopredu uvidím.
@claudik98 ah ok. Tak drzim palce aby boli pekne //
skus pridat foto testu 🙂
Dobre vecer zienky mam skoro dva tizdne do menstruacie ale citim sa niejako blbo som stale unavena silne bolesti hlavy a mam iny cuch urobila som si clear blue test no neviem co di mam mysliet poslem Toto Dakujem za kazdu radu
@liptakova123 to je negatívny test:/
Ahojte žienky, takže tehotenstvo prebehlo ale stále chodím k doktorke na krv a na ultrazvuk, stále nič nie je vidieť a mám veľmi málo HCG hormónu v krvi. Takže stále sa to len sleduje, dnes mi opäť bude volať skrz dnešný odber krvi či sa to zlepšilo :/ .
Stále verím, že sa to podarí a bude to rásť.
@claudik98 silno ti drzim palce neboj babo vydrzi . Nic nieje stratene len tomu musis verit a nestresovat sa hlavne 😊😊
@liptakova123 a naco si robis tehotensky dva tyzdne pred menstruaciou ? To je velmi skoro a zbytocne sa sklames.. aj keby si bola tak ti neukaze neries to az kym ti nebude aspon dva dni meskat to uz by ti malo ukazat
@liptakova123 mamicky maju pravdu to je nagativny test :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Su to len testy,mozu sa mylit. Skus si kupit ten clearblue,alebo este pockaj par dni. Niekomu ukaze az neskor.