Po menštruácii pozitívny test

queendasadee
9. mar 2024

Ahojte baby.
Mala som menštruáciu začiatok 26.2 a trvala do 2.3. Ale 5.3 v utorok ráno som po rannej toalete mala na papieri krv len minimálne ale bola jasne zreteľná krv potom to pomaly zhaslo cez hnedý výtok to bledého a vymizlo to úplne a viac sa to nevrátilo. Ale bolesti mam od vtedy viacmenej stále bola som aj na pohotovosti 6.3 v noci skrz bolesti. Robili mi sono hľadali dieťa, cystu čokoľvek ale moč čistý, z moču tehotenský test negatívny. Vyzerala som úplne v poriadku a vraj problém nieje gynekologického pôvodu a mám sa hlásiť na chirurgii ak budú problémy pretrvávať.
Dnes mi to nedalo lebo sa cítim čudne a vyšiel mi pozitívny test. Pridávam aj fotku... Nechápem tomu sono čisté moc čistý maternica čistá. Dnes som presne 7 dní od skončenia menštruácie a test som si robila asi pred hodinou len tak, lebo som ho doma mala. Podotýkam dva dni dozadu boli oba negatívne aj Pepino pásikový aj top test pásikový. Teraz som skúsila Pepino tyčinkový a pozrite sa.
Je možné že by som za týchto okolností mohla byť tehotná?
Na gyndu idem v pondelok doktor ma dovolenku preto som išla aj na pohotovosť a nie cez deň k dokymu.

lucia851
9. mar 2024

@queendasadee vraj pepino testy duchuju

sejbipi
9. mar 2024

Zaujímavé.. toto mi ale nepríde ako duch, ani ako kanálik. Vyzerá byť krásne pozitívny… môj názor. Určite bude najlepšie konzultovať to s gyn

dori2
9. mar 2024

@queendasadee myslim si ze je mozne ze si tehotna. ja som pri druhej v case zaciatku tehotenstva bola na sone s inymi problemami a este nebolo nic vidiet. ak si mala memstruaciu este ako tehotna (co sa stava), tak to dava zmysel

queendasadee
autor
9. mar 2024

@lucia851 duchujú ale toto není duch. Čiarka je krásne ružová len slabšia preto tomu nerozumiem. Menštruácia ledva skončila na Sone nič ani dutinka teda tvrdil doktor ja som na obrazovku nevidela. A zrazu toto... Ešte môže byť cysta pri tej mi vyšiel digi test clearblue 2-3 a potom zrazu cysta 8-5,5cm... Ale tá bola vidieť na Sone teraz nevidel nič...

queendasadee
autor
9. mar 2024

@sejbipi mal celý týždeň dovolenku tak po krvácaní som ešte reku že vydržím ale o deň neskôr večer už som mala strach tak ze radšej idem na pohotovosť a tam vlastne prebehlo toto. Čiže čakám na pondelok jak na spasenie. Som zvedavá... Preto reku skúsim zo zvedavosti opýtať sa Vás

mimzy123
9. mar 2024

Toto nevyzerá byť duch, je to pekná čiarka. Skús ešte iný test zajtra.

queendasadee
autor
9. mar 2024

@dori2 dáva to logiku len no ostala som prekvapená myslela som ze keď je sono OK tak je to v poriadku. Ale krv mi prvý raz nebrali. Len moč v noci o polnoci cca...
Možno keby zobrali krv tak by sme vedeli hneď.

queendasadee
autor
9. mar 2024

Baby, len no bolesti mam zospodu ako pri silnej menštruácii. Syna prvého mame už 8r takže si to až tak nepamätám. Občas pichá občas ťahá občas ako na silnú menštruáciu. Občas mám také mierne nevoľnosti po jedle mi príde také že asi pôjde von ale inak že by to bolo očividné že by som na sebe pozorovala nemôžem povedať aj keď podozrenie bolo ale to mam každý mesiac odkedy sa snažíme čiže som tomu nedávala nejak pozornosť... Lebo hlava úradovala... Ale teraz som ozaj v šoku 😁 akože šťastná ale v šoku...

tehotna40
9. mar 2024

@queendasadee tento test som raz mala pozitívny, spolu z ultravcasnym clearblue a tehotná som nebola. Skúsila by som inú značku. Držím palce a veľa zdravia

queendasadee
autor
9. mar 2024

@tehotna40 len čo to krvácanie mimo cyklu. Skončil mi cyklus a o dva tri dni krvácanie a tie bolesti. Nechápem čo sa deje...

tehotna40
9. mar 2024

@queendasadee uhniezdenie? Hematom?to je take hádanie. Najlepšie ísť k dr, vziať krv a urobiť sono, ak tam aj je babo ci je na správnom mieste. Na pohotovosti mohlo byt este skoro na test aj na sono. Držím palce

queendasadee
autor
9. mar 2024

@tehotna40 jasné to idem len doktor mal dovolenku idem hneď v pondelok ako začne oridinovat. Preto som aj bola na pohotovosti cez týždeň lebo nás doky ma síce zastupovanie ale to veľmi zlý doktor tam je a ani sono nemá. Takže reku pôjdem na pohotovosť a keď príde môj doktor pôjdem k nemu. Tak v pondelok som tam ako na koni. A budú mi určite aj krv brat a všetko... Na pohotovosti mi vždy berú ale teraz nechceli len moč mi brali. Ale pozri o akom čase. A v noci.

lienka.7
9. mar 2024

@queendasadee pokial by si bola tehotná, našli by aspoň niečo... prazdny vak alebo čokoľvek...je to divne. Sla by som na pohotovosť aby mi vzali krv. To je to najmenej co môžu urobiť.

tmtm
9. mar 2024

Nechcem strašiť ale možno by som šla na pohotovosť kvôli bolesti či náhodou mimomaternicové.

queendasadee
autor
9. mar 2024

@lienka.7 ten doktor čo ma vyšetroval vyzeral, že vyšiel vysokú školu minulý týždeň. Tým nechcem nikoho uraziť. Je kvantum kvalifikovaných doktorov aj mladých. Ale môže to byť kľudne cysta ja na tehotenstvo netlačím. Snažíme sa síce ale zrovna teraz je to najmenej vhodné. Len keby som už vedela čo sa deje. Bolesti niesu také strašné ani akútne. Len ako silnejšia menštruácia. Keď oddychujem je to lepšie keď sa namáham je to horšie. Ale cítim si tie vaječníky a ten spodok nemôžem povedať že nie. Není to to co by som mala cítiť v tomto štádiu cyklu a ani to krvácanie nemávam. Pri cyste som to krvácanie nemala ale pozitívny test áno ale aj vysoké hcg ktoré klesalo pri odberoch. Ak to bude znesitelne vydržím do pondelka keď nie určite na pohotovosť pôjdem to bez debaty. Už sa sledujem ak by sa o kúsok len zhoršilo idem bez rozmyslu rovno tam to je samozrejme.

queendasadee
autor
9. mar 2024

@tmtm bola som, dva dni dozadu len čakám kedy začne oridinovať môj doktor samozrejme ak bolesť začne byť silná pôjdem zas ja nebudem trpieť na to sa mam až moc rada a teraz sa sledujem. Už sa raz riešilo moje tehotenstvo ci nebude mimomaternicove a doktor mi dal presne inštrukcie čo mám sledovať preto viem ze zatiaľ to není ani silná ostrá bolesť ani krvácanie silné. Len ten výtok to cele trvalo asi 20 minút... Zatiaľ len ako menštruácia. Chvíľku je to v pohode chvíľku keď behám je to horšie ale nechodím v kŕčoch.

butterflyeffect
9. mar 2024

@lienka.7 nemusia nic najst ak je to mimomaternicove, ja som tak mala z krvi hcg 13000 a na sone nic, potvrdilo sa mi MMT az ked ma otvorili a citujem primara-v hodine dvanastej, ze vraj den neskor a nemusela som tu byt

lienka.7
9. mar 2024

@butterflyeffect ja som písala o klasickom tehu nie o MMT.
@queendasadee pise ze jej krv nevzali, co je podla mňa zaklad... ja som mala len pozit.test (ešte teda nepotvrdene tehu) a tiež krvácanie, ako prve mi brali krv na potvrdenie a potom teda potvrdili sonom. Praskla mi vtedy nejaká cievka tak preto ta krv. Pokial sa snažíte o babo, vies kedy bol styk, plus mínus si vieš vyrátať v ktorom si/by si mala by tt.

viky_21
10. mar 2024

@queendasadee ja by som vyskusala este digitalny test, ze co ukaze ten

tehotna40
12. mar 2024

Tak ako si dopadla ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre