Ahojte chcem sa ipýtať či niekto mal skúsenost, MS mi nemeškala dostala som ju so silnými bolesťami ale trvala len jeden deň na jeden tampon a potom jeden den iba intimka. o tri dni som si spravila test, Myslela som bže už nič, ale ked som vytiahla potom z koša test bola tam slabá čiarka. Tak som si povedala že o tri dni si spravim test znova a neukazal už nič :( :( :(Je to normálne??? Môžu testy klamať????
:(:(:( Hmmm asi po pol hodine. :( Škoda
hehe ja som mala tiez ducha, davno po casovom limite a bola som tehotna
presne to iste som mala aj ja.. 😀 a od februara mi spinka v postielke krasne dievcatko... takze nezufaj, podla mna si mozes chystat vybavicku... ale skus si urobit test o tyzden.. a napises mi: dadak, ty si mala 100% pravdu.. 😀drzim palce...
podla mna to nieco znamena. sprav o par dni zase test, inak myslim si, ze si tehu 😉 tak hlavu hore
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Po 5minutách je už test neplatný, po akej dobe si ho z koša vytiahla? Ale sú aj také testy, kt. robia falošných duchov ☹