Po krvácaní sa ukázali dve čiarky a o tri dni nič

ajusssa
24. jan 2013

Ahojte chcem sa ipýtať či niekto mal skúsenost, MS mi nemeškala dostala som ju so silnými bolesťami ale trvala len jeden deň na jeden tampon a potom jeden den iba intimka. o tri dni som si spravila test, Myslela som bže už nič, ale ked som vytiahla potom z koša test bola tam slabá čiarka. Tak som si povedala že o tri dni si spravim test znova a neukazal už nič :( :( :(Je to normálne??? Môžu testy klamať????

carmen23
24. jan 2013

Po 5minutách je už test neplatný, po akej dobe si ho z koša vytiahla? Ale sú aj také testy, kt. robia falošných duchov ☹

ajusssa
autor
24. jan 2013

:(:(:( Hmmm asi po pol hodine. :( Škoda

puncovyrez
24. jan 2013

hehe ja som mala tiez ducha, davno po casovom limite a bola som tehotna

dadak
24. jan 2013

presne to iste som mala aj ja.. 😀 a od februara mi spinka v postielke krasne dievcatko... takze nezufaj, podla mna si mozes chystat vybavicku... ale skus si urobit test o tyzden.. a napises mi: dadak, ty si mala 100% pravdu.. 😀drzim palce...

janaplt
25. jan 2013

podla mna to nieco znamena. sprav o par dni zase test, inak myslim si, ze si tehu 😉 tak hlavu hore

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre