Ahojte. Mam otazocku,ze po kolkych testoch ste zistili,ze ste v tom? Ukazal vam to hned prvy test ??? A kolko Vam meskali?? Bo ja mam mensi problem mam cyklus okolo 31-32 dni a drzim sa toho dost presne,ale teraz mi meska od toho 5 dni a prsia ma boleli este tyzden pred ocakavanou mrchou :D Mali sme s manzelom PS pocas ovulacie. No a teraz mi meska a dnes som si test robila,ale negativny :( ze ci mam este dufat,ze som abo mam teraz take mensoie stresy koli praci,ze ci to moze aj tym byt,ze mi meskaju??? Tehu priznky mam iba tie prsia a pobolieva ma brucho ako keby som mala dostat a to iz cca 2 dni. Ma niekto podobnu skusenost??? Dakujem za rady a postrehy 🙂 😉 😉
Ano robila som si mamatest a bola tam len 1 / cize asik niesom teda. . . ale tie pocity su takze zvlastne no neviem este mam v teste jeden pruzok ak nepride do konca tyzdna ece otestujem teda :D
Dakujem za radu 🙂
Hogy : Vykonam :D Dakujem . . .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne takto meskali a nakoniec som tehu nebola... pri pravom som si robila test az ked mi meskala mrcha 2 tyzdne. vyckaj este a sprav neskor.mozno sa este ukaze aj druha ciarka.este zavisi aky test si si robila.mamatest ma najvacsiu citlivost. ten by ti uz ukazal