Ženy, po koľkých minútach ukáže tehu test pozitivitu? Ja som si ho robila 1. Krat v živote, keď som uvidela jasnú jednu čiaru som ho zahodila. Kamoska mi hovorí že jej ukázal druhu až po 2-3 minútach. Ja som čakala možno minútu..
keďže sme išli pred plodnymi dňami, myslite že môže byt v závere pozitívny?
Zahodila som ho do vonkajších smetiakoc.. už som nevedela a nechcela hľadať :D
Záleží podľa toho, ako dlho ti mešká 🙂 9 DPO mi ukázal až pp zaschnutí
@vahcaac práveže mi menzes prišiel minuly cyklus, meškal 2 dni..
ale stále mám príznaky tak som si hovorila po tých ja neviem 30-50 sekundách ze okej jedna čiarka teda aj kvôli menzesu čo bol je nereálne ze 2 čistky.
Ale test bol ešte úplne mokrý
Ja som vyhodila test asi po 2 dvoch minútach, keď nenabehla čiarka, nedalo mi to, vrátila som sa neskôr do koša a tam dve čiarky ... Na druhý deň už bola druhá čiarka pekne jasná 🙂
Nerozumiem, takže ti ms nemešká ?
Ake mas stale priznaky? Ms si mala aj test negativny. Vacsinou tak skoro ani ziadne priznaky nie su. Maximalne bolave bradavky a castejsie mocenie. Ale vsetky “priznaky” mozu mat inu pricinu ak nie si tehotna pms priznaky su takmer rovnake. Urob si dalsi test ak mas pochybnosti. Ja som mala druhu ciarku vzdy hnet za par sekund .. hnet ako Ta vlhkost moču dorazila na papieri kde je kanalik. Ale to ti nepomoze ze?
Ani mne test po minúte nič neukázal, robila som ho na tajno v práci na WC a aby som nevzbudila nejaké podozrenie chcela som ho vyhodiť mimo budovy do koša cez prestávku. Zabalila do papiera, šupla do vrecka a v kancli ma to matalo tak som pozrela a tam plné 2 čiarky 🙈😂 bolo to možno po 3 minútach.. Veď skús test znovu 😉
@miadi okrem toho že potrebujem cikať snáď každých 10 minút - aj keď ide len pár kvapiek, a ranné zvracanie a bolesti ako pri menzesu v podbrušku nemám nič.
Menzes som mala, ale som po vysadení (2medisc) HAK. Minulý mesiac mi teda menzes meškal 3 dni, a zrazu prišiel. Ale nebol taký soľný ako zvykol byť Ale neprikladala som tomu váhu kvôli tej HAK a PMS.
No ale príznaky nezmizli proste len silnejútak si hovorím že čo ak náhodou tehu som?
9 dní po styku mne už ukázal ducha, ktorého bolo vidieť normálne, 11 DPO už som mala normalne čiarky .. takže ak je už dlho od potencionalneho úspešného styku, tak sprav test a čiarku tam uvidíš do 10 sekúnd a nemusíš čakať na vychnutie ... ale súhlasím že duchovia sú viditeľný po zaschnutí
Urob si este raz test z ranneho mocu precitaj si navod. Po 10minutach ho zahodis. Tu mozes len spekulovat. Mozes mat prechladnuty
Mocak aj z toho vracat. Ja som vzdy vracala az od 6tt. Ale kazdy sme iny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
V návode máš presne určené po akom čase máš test vyhodnotiť a kedy je výsledok už neplatný. Ale nepredpokladám že ak si čakala minútu tak by bol napriek tomu test pozitívny. Možno sú také prípady ale skôr by som sa nebála.