Po koľkých dňoch sa dajú zistiť príznaky tehotenstva?

molly9991
16. sep 2014

dobry vecer ja sa chcem len spytat,po kolkych dnoch tyzdnoch,mesiacoch by sa dali zistit priznaky tehotenstva????dakujem viem ze je to individualne ale napriklad kedy sa oplati urobit ked tak tehotenski test 🙂

asimama
16. sep 2014

v den prichadzajucej ms..skor nie..pri prvom priznaky ziadne..teraz pri druhom uz na 5dpo som citila napetu maternicu..a priznaky tehotenstva??take klasicke..zacali az ked som bola v 9 tt.a to som uz davno vedela,ze tehotna som.. 😉

13adinka
16. sep 2014

@molly9991 tiez by som povedala ze najskor v den ked meska ms....ja som si robila 3 dni pred a test bol negativny a 5 dni mi co mi meskala sa mi krasne ukazali // takze tak 😉 ked si zo zvedavosti urobis aj testik skor a bude negativny vooobec to nakoniec nemusi byt pravda...samozrejme niektore baby to vedia aj par dni po ovulke ale to je individualne.....a s tymi priznakmi je to rovnake niekto ma vsetky niekto nijake....ja som len podla prs vedela ze som tehu....inak nijake zmeny...drzim palce aby sa ti skoro podarilo 🙂

denverka
16. sep 2014

tyzden po ovulacii sa mi zväcsili prsia a boleli,zacalo mi vsetko smrdiet a neskutocne som bola unavena,hnacka,bolest brucha to bolo vsetko pred testom,ale v tej dobe som si to nedala dokopy,takze som netusila ze som v tom,az ked mi tyzden meskal menzes,az potom mi to docvaklo.Pri druhom tehu to bola zapcha,cele telo ma svrbelo,zväcsilo sa mi brucho a test som robila 4 dni pred menzesom,tam sme sa uz snazilkovali a ocakavali 2 palicky 🙂

jamnicka
17. sep 2014
Používateľ jamnicka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jamnicka.

hned ako ti zacne byt divne a par krat zvracias... 😉

adelie538
22. okt 2014

Ahojte prosím vás, styk som mala minulú stredu a dnes som mala slabé krvácanie, menzes som dostať nemala, môže ísť o uhniezďovanie?? Cítim aj bolesti v podbrušku, viem, že menzes to nie je ...

stastenka42
22. okt 2014

@adelie538 nic v zlom, ale tuto otazku si vlozila do 6 tem. ...to potrebujes 6 odpovedi? ??? Co tak pockat do menzesu a urobit si test? ???

gretusqa
30. okt 2014

@adelie538 Ahoj určite to bolo uhniezďovanie....len tak krvàcať nemôžeš.....🙂 počkaj na ms či dojde a ak nie urob testík....ale mislím že sa môžeš tešiť......držím palce

zuzicek88
31. okt 2014

Ahojte babulky,chcem sa spytat v nedelu mam dostat ms,no zvyknem dostat aj o den dva skor a uz tyzden ma pobolieva spodok brucha,potom lava strana,zasa prava a bazalnu teplotu mam stale hore,mozu to byt priznaky tehu? keby urobim test uz by mohol dakym zazrakom nieco ukazat nie?

selma775
1. nov 2014

Co myslíte žienky týžden mi meška MS,čiarka druhá je slabšia ale nie moc

kikush1811
1. nov 2014

@selma775 je to tam jednoznacne 🙂 urob si dalsi o 2 dni a bude silnejsia 🙂

A co sa tyka otazky do diskusie, tak ja som citila priznaky hned po ovu. Mala som strasne citlive podbrusko. Nemohla son nosit bedrove nohavice a aj gatky iba volne a roztahane 😀

ilie
1. nov 2014

@zuzicek88 môžu to byť príznaky prichádzajúcej ms ale aj tehotenstva,ja som to mala rovnaké,akurát pri tehotenstve som bolesti mala silnejšie.Test si rob až v deň prichádzajúcej ms

zuzicek88
1. nov 2014

@ilie a nakoniec ms prisla Fnuk

ilie
2. nov 2014

@zuzicek88 možno to výjde budúci mesiac,mne to trvalo 5,aj to až na dovolenke 🙂

zuzicek88
2. nov 2014

@ilie lenze my uz sa snazime rok a pol a stale nic

lenkapihikova
3. sep 2020

@adelie538
@adelie538 ahoj prosím ta ja som mala toto iste co aj tí vieš mi povedať otom viac ďakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre