Ahojte po koľkých dňoch od meškania ms vám ukázal test dve čiarky? Mne mešká 2 dní. Snažíme sa o bábo. Ale na teste jedna palička.
@paradicka98 ja osobne by som pockala .. mne ukazal pri prvom tehotenstve test hned v den meskania silnu ciarku. Pri druhej dcere..som si nebola ista minimalne do 7meho dna od meskania. Bola najprv takmer neviditelna.. a az na 7my den sa zacala crtat viditelne. Cize ... ono je to individualne. Este tomu daj par dni...
@danielaaa212 v poriadku ❤️🙏 počkám ešte.
Pri prvom 3 dní pred ,pri druhom 3 dní po 😁
@zazrak1991 no ja keď som bola prvý krát tehu. Neviem kedy mi ukázalo. Ale na druhý krát. Ako teraz mi mešká 2 dní a stále nič. Mi neukazuje a som z toho smutná 😓😓😓😓
@paradicka98 Uz asi tak 4 dni pred ms som mala uplne slabucku ciarku viditelnu len na svetle😂
@paradicka98 7 krat tehu a vzdy riadne kolajnice uz v den meskania...posledne tehu som robila test uz 11 den po oplodneni a tiez bola viditelna druha ciark...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@paradicka98 tri dni pred meskanim uz boli vzdy pekne viditelne //... ale tak zavisi, ci vies, kedy bola ovulacia. Ak sa nezadarilo, tak dalsi cyklus - dalsia sanca ♥