Podľa Vás ženy, po koľkých dní sa má teh.test robiť, keď Vám MS mešká?
test ukaze uz 7 den meskania ms..drzim prsty 😉 ....ja som si proste robila hned,bola som nedockava 😀
ahoj je to individualne,niekomu test ukaze skor este pred ms niekomu len tyzden po vynechani no tazko povedat, zalezi na tom aky dlhy mas cyklus a kedy si mala ovulaciu🙂
aj hneď 🙂 ale záleži od hladiny hcg, aj od citlivosti testu, asi čím viac dní, tým jednoznačnejšie 😉
ja mám dostať MS zajtra a už včera mi ukázal pozitívny výsledok
je to rôzne, každá žena je iná. Pri prvom mi neukázalo ani po týždni meškania, ale až na 10 deň meškania 😀 a pri tom druhom už tretí deň meškania mi ukázalo že nás bude o jedného viac, je to individuálne
mne ešte ani nemeškala a už som si spravila,nevedela som sa dočkať a ukázal mi ,že sa možem tešiť 😀
mne ukázal asi 10 dni od oplodnenia, ešte pred MS, velmi slabé 2 čiarky a o 2 dni už silné 😉
mne sa objavili dve čiarky po 7 dnoch meškania menzesu. O dva dni n a to to už boli veľmi výrazné dve čiarky ...
den pred ocakavanou MS -//, ale ovu mam 7-8 DC
mne ukazali dva ciarky den po ocakavanej menstruacii 🙂
Ja som mala 9 DPO // asi 3-4 dni pred ocakavanou mrchou
mne ukázalo // na tretí deň po očakávanej 😉
najlepsie je cca 14 dni od pohlavneho styku kedy mas podozrenie na otehotnenie 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No ja som si robila po7 dnoch dva a uz to bolo jednoznacne....Ale sestra si robila po dvoch tyzdnoch a viacero a pasiky boli velmi svetle a predsa bola tehu. Je to individualne,,,,,ale ja som to nejako tak vnutri tusila ze som,