Po koľkých dňoch meškania menštruácie si urobiť tehotenský test?

stanca22
20. jan 2011

Podľa Vás ženy, po koľkých dní sa má teh.test robiť, keď Vám MS mešká?

emka87
20. jan 2011

No ja som si robila po7 dnoch dva a uz to bolo jednoznacne....Ale sestra si robila po dvoch tyzdnoch a viacero a pasiky boli velmi svetle a predsa bola tehu. Je to individualne,,,,,ale ja som to nejako tak vnutri tusila ze som,

ludka140281
20. jan 2011

test ukaze uz 7 den meskania ms..drzim prsty 😉 ....ja som si proste robila hned,bola som nedockava 😀

drobcek11
20. jan 2011

ahoj je to individualne,niekomu test ukaze skor este pred ms niekomu len tyzden po vynechani no tazko povedat, zalezi na tom aky dlhy mas cyklus a kedy si mala ovulaciu🙂

zuzanocka
20. jan 2011

aj hneď 🙂 ale záleži od hladiny hcg, aj od citlivosti testu, asi čím viac dní, tým jednoznačnejšie 😉

atap
20. jan 2011

ja mám dostať MS zajtra a už včera mi ukázal pozitívny výsledok

zlatusik28
20. jan 2011

je to rôzne, každá žena je iná. Pri prvom mi neukázalo ani po týždni meškania, ale až na 10 deň meškania 😀 a pri tom druhom už tretí deň meškania mi ukázalo že nás bude o jedného viac, je to individuálne

zuzana39
20. jan 2011

mne ešte ani nemeškala a už som si spravila,nevedela som sa dočkať a ukázal mi ,že sa možem tešiť 😀

matidami
21. jan 2011

mne ukázal asi 10 dni od oplodnenia, ešte pred MS, velmi slabé 2 čiarky a o 2 dni už silné 😉

katslad
21. jan 2011

mne sa objavili dve čiarky po 7 dnoch meškania menzesu. O dva dni n a to to už boli veľmi výrazné dve čiarky ...

pink_lady
22. jan 2011

den pred ocakavanou MS -//, ale ovu mam 7-8 DC

tanja61
22. jan 2011

mne ukazali dva ciarky den po ocakavanej menstruacii 🙂

michaela80
22. jan 2011

Ja som mala 9 DPO // asi 3-4 dni pred ocakavanou mrchou

babatko88
22. jan 2011

mne ukázalo // na tretí deň po očakávanej 😉

vivien11
22. jan 2011

najlepsie je cca 14 dni od pohlavneho styku kedy mas podozrenie na otehotnenie 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre